Lagerdel
Haninge
Lager - Uthyres
Adress:
Storängsvägen 38B
Hyra:
1 100 kr/kvm/år
Årshyra:
363 000 kr/år
Bruttoarea:
330 Kvm

Kontor med verkstads-/lagerlokal

På markplan finns ett nyrenoverat kontor med en verkstads-/lagerdel. 230 kvm kontor och 100 kvm verkstad/lager. Det finns två stycken entréer en ytterdörr in till kontorsytorna samt en port in till verkstads/lagerlokalen. Det finns även access mellan ytorna inifrån.

Planlösning

På markplan finns ett nyrenoverat kontor med en verkstad/lager del. Innanför kontorsentrén möts man av en öppen yta som också har tre stycken inglasade rum. Längre in i lokalen finns ytterligare tre stycken kontorsrum alla med fönster. Till höger om kontorsytorna finns en verkstad/lagerlokal om ca 100 kvm, som har en golvbrunn och en utslagsvask. Verkstads/lagerlokalen har en öppen yta samt tre mindre lager rum. Verkstad/lagerlokalen kan man utifrån nå med en port. Längst in i lokalen finns ett pentry och wc.

Omgivning/Natur

5 minuters promenad till Vendelsö centrum. Med bil ca 10 minuter till Haninge centrum med all tänkbar service. Ca 5 minuter till Trollbäckens centrum.

Kommunikationer

Pendeltåg till Haninge centrum och sedan buss till Vendelsö centrum. Buss 807 går mellan Vendelsö centrum och Gullmarsplan.

Ansvarig Mäklare

Susanne Askvall
Susanne Askvall Lokalmäklare - Uthyrare susanne.askvall@bjurfors.se
070-976 91 06