Villa liknande fastighet på Reimersholme
Stockholm
Kontor
Adress:
Reimersholmsgatan 32
Pris:
3 750 000 kr
Lokalarea:
156 Kvm

Kontorslokal Reimersholme

Unik Brf-lokal belägen i villaliknande fastighet på vackra Reimersholme! Lugnt och pittoreskt läge ett stenkast från myllret på Södermalm.
Möjlighet till en extraordinär arbetsmiljö samtidigt som ni gör en bra investering. Tag chansen då dessa sällan kommer ut till salu.

Planlösning

Denna/dessa lokaler är uppdelade enligt:
1. Brf lokal (nr 281-2) om ca 123 kvm, avgift till föreningen om 8 373 kr/mån.
2. Brf lokal (nr 277-3) om ca 33 kvm, avgift till föreningen om 2 162 kr/mån.

Planlösning:
1. Stora fönsterpartier åt alla väderstreck, parkettgolv, öppen yta samt kontorsrum med glasväggar. Helkaklat handikappanpassat badrum från 2018. Takhöjd om ca 2,75 m.

2. Källarlokal med pentry, wc, bra utrymme och ordentlig takhöjd. Har tidigare bl.a. använts för kontor, studio och lager.

Finns möjlighet att endast köpa Brf-lokal 1.
Kan även finnas möjlighet att hyra lokalen som ligger direkt under Brf-lokal 1 vilket nuvarande ägare gör. Därav nuvarande trappa vilken tas bort i samband med övertagandet om inte köparen hyr denna undervåning. Lokalen/undervåningen är ca 93 kvm och hyrs direkt av bostadsrättsföreningen som äger lokalen.
Kontakta gärna ansvarig mäklare för mer info.

 

Omgivning/Natur

Populära Reimersholme erbjuder sommartid ett idylliskt läge med lummig grönska och närhet till bad. På Långholmen hittar man även sandstranden Långholmsbadet och fina promenad- och joggingstråk i skog- och klippmiljö.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med buss från Reimersholme som tar dig till Hornstull och genom större delen av Södermalm. T-bana Hornstull nås med några minuters promenad och med bil är du snabbt ute på E4 i såväl söder som norrgående riktning. Hållplats för flygbussarna finns i Hornstull och tar dig till Arlanda på ca 45 minuter.

Närservice

På Reimersholme finns en närbutik som är öppen mellan 9-21 samt café och hotell. Inom promenadavstånd finns trevliga restauranger som Lasse i parken, Tjoget, Loopens Marina och den gamla kvartersbiografen Bio Rio. Vid Hornstull hittar du gallerian Hornhuset med allt du kan tänkas behöva och även en mängd småbutiker, caféer, barer och flertalet livsmedelsbutiker med generösa öppettider. På andra sidan Liljeholmsviken finner du även Liljeholmstorget med sin galleria som rymmer ca 90 butiker.

Brf

HSB BRF Mälaren i Stockholm är en äkta bostadsrättsförening med 282 lägenheter i Stockholm. Föreningen bildades år 1937. Till Brf Mälaren hör Vindragarvägen 1-23, Reimersholmsgatan 32-36 samt Malmgården på Anders Reimers väg 7, vilken används som förskola. Föreningen har även lokaler som upplåts både med hyresrätt och bostadsrätt. Föreningen äger marken. Föreningen är medlem i HSB Stockholm och förvaltas av HSB Stockholm.

Ansvarig Mäklare

Hampus Tapper
Hampus Tapper Reg. Fastighetsmäklare - Transaktionsrådgivare hampus.tapper@bjurfors.se
070-782 00 86