• Lokal med hörnläge
  • Entré
  • Kontor
Solna
BRF Kontorslokal
Adress
Infanterigatan 21
Pris
2 250 000 kr

För mer information kontakta

Gustav Sandström Gustav Sandström Fastighetsmäklare - Transaktionsrådgivare gustav.sandstrom@bjurfors.se
070-782 00 90

Kontakta mäklaren för visning

Köp din egna bostadsrättslokal

Ljus brf-lokal om 190 kvm på gatuplan med egen ingång samt badrum med dusch och 3 wc. Lokalen passar utmärkt till kontor, mottagning, lager eller liknande verksamhet. Gångavstånd till tunnelbana och nära access till E-4:an och Essingeleden.

Planlösning

Flexibelt antal konferensrum, ett kök, tre våtutrymmen varav ett med dusch. Våtutrymmen i modern standard, i övrigt är lokalen i renoveringsbehov. 

Omgivning/Natur

Lokalen är belägen i efterfrågat område som har närhet till det mesta. Inom en 10 min promenad når du såväl restauranger, butiker och service.

Kommunikationer

Du har inom några minters promenad tre olika T-banestationer; Huvudsta, Västra skogen samt Solna
centrum. Utöver det finner du ett stort antal busslinjer som har hållplats i närheten. Du kommer snabbt ut på de stora
lederna E4/E20 på bara någon minut. Du är dessutom snabbt inne i Stockholms innerstadsdelar.

Övrigt

Utvändig parkeringsplats går att hyra för 200 kr/mån. Föreningen har även fyra stycken avgiftsbelagda besöksparkeringsplatser.

Instruktion om försäljning

FÖRUTSÄTTNINGAR

Försäljningsprospektet grundar sig på information som erhållits från säljaren samt från andra källor. Ingen garanti lämnas avseende innehållets riktighet. Säljaren samt Bjurfors Näringsliv friskriver sig uttryckligen från allt ansvar, eventuella fel eller ofullständigheter i prospektet eller i annan information, muntlig eller skriftlig, som tillhandahålls intressent till fastigheten.

Köpare av fastigheter har en långtgående undersökningsplikt. Spekulanter uppmanas därför att inför ett eventuellt förvärv noggrant utföra sin undersökningsplikt avseende fastighetens skick och övriga frågor som är av vikt för spekulanten.

Mottagare av prospektet förbinder sig att endast använda den för detta ändamål och inte kopiera eller delge den till andra utan skriftligt tillstånd.

Säljaren förbehåller sig rätten att avböja bud, avsluta pågående förhandlings- eller försäljningsprocess eller ändra ovan angivna riktlinjer utan att ange skäl för detta.