Port in till lokal
Stockholm
Lagerlokal - Uthyres
Adress:
Ranhammarsvägen 4
Årshyra:
2 267 796 kr/år
Fastighetsskatt:
119 kr/kvm/år
Bruttoarea:
1 203 kvm

Lager-/produktions-/verkstadslokal och kontor

Hög- och låglagerytor om 860 kvm i mycket gott skick med ett bra läge i Ulvsunda industriområde. Nybyggd kundmottagning innanför entrén. Delar av lokalen har en takhöj om 6.40 m. Det finns golvbrunnar och oljeavskiljare. På övervåningen finns personalutrymmen. På plan 2 ligger det representativa öppna kontoret med fina materialval om 343 kvm med egen takterrass. Hiss finns.
Parkeringar finns att hyra, både utomhus och inomhus. Lokalen är idag tomställd.

Planlösning

Markport in från gård samt vanlig entrédörr. Entrédörren leder in till kundmottagningen alternativt via markporten direkt in i höglagret. Bottenvåningen är 609 kvm med en takhöjd på 2,95 m - 6,40 m. 2 st markportar varav en leder ut till baksidan av fastigheten där man har möjlighet till uppställning. Det finns en interntrappa till entresolplan om 251 kvm med  wc, omklädningsrum med duschar, kök och matplats. Här finns också två stycken inglasade kontorsrum.
På plan 2 ligger kontoret, dit kommer du med hiss eller trappa. Innanför entrén möts du av kapprum och wc grupp. Rakt fram ligger kök med matplats och utgång till den egna terrassen. Kontoret har åtta kontorsrum, några av rummen är väl tilltagna i storlek så möjligheten finns att skapa flera kontorsrum. Idag används ett av de större rummen till konferensrum. 

Omgivning/Natur

Gallerian Bromma Blocks med butiker och restauranger ligger ca 15 minuters promenad eller 3 minuters bussfärd från lokalen. Finns även ett flertal restauranger i området. Även närhet till Bromma flygplats. På ca 8 minuters promenadavstånd ligger Lillsjön med fina grönområden.

Kommunikationer

Närhet till både E4 och E18. Tvärbanestationen Norra Ulvsunda inom gångavstånd. Bra busskommunikationer busslinjer 112, 155 och 156  som tar ca 5 minuter till T-bana Brommaplan.

Ekonomi

Lager 1600kr/kvm/år, kontor 2600kr/kvm/år.

Det finns 5 st parkeringar på gården á 1 300 kr/mån exkl. moms och 3 st i garage á 2 000kr/mån exkl.moms.

Ansvarig Mäklare

Susanne Askvall
Susanne Askvall Lokalmäklare - Uthyrare susanne.askvall@bjurfors.se
070-976 91 06