• Port in till lokal
  • Kundmottagning
  • Lokalen innanför porten
Stockholm
Lager - Uthyres
Adress
Ranhammarsvägen 4
Hyra
1 550 kr/kvm/år
Årshyra
1 333 000 kr/år
Lokal, valbar area
860 - 1 227 kvm

För mer information kontakta

Susanne Askvall Susanne Askvall Lokalmäklare - Uthyrare susanne.askvall@bjurfors.se
070-976 91 06

Kontakta mäklaren för visning

Lager-/produktions-/verkstadslokal

Hög- och låglagerytor i mycket gott skick med ett bra läge i Ulvsunda industriområde. Nybyggd kundmottagning innanför entrén. Delar av lokalen har en takhöj om 6.40 m. Det finns golvbrunnar och oljeavskiljare. På övervåningen finns personalutrymmen.
Parkeringar finns att hyra till, både utomhus och inomhus.

Planlösning

Markport in från gård samt vanlig entrédörr. Entrédörren leder in till kundmottagningen alternativt via markporten direkt in i höglagret. Bottenvåningen är 609 kvm med en takhöjd på 2,95 m - 6,40 m. 2 st markportar varav en leder ut till baksidan av fastigheten där man har möjlighet till uppställning. Det finns en interntrappa till entresolplan om 251 kvm med  wc,omklädningsrum med duschar, kök och matplats. Här finns också två stycken inglasade kontorsrum.

Det finns möjlighet att integrera lokalen med grannlokalen om 272 kvm lager och 95 kvm kontor vilket skulle ge en lageryta om 881 kvm och kontorsyta om 346 kvm.

Omgivning/Natur

Gallerian Bromma Blocks med butiker och restauranger ligger ca 15 minuters promenad eller 3 miuters bussfärd. ifrån. Finns även ett flertal restauranger i området. Även närhet till Bromma flygplats.

Kommunikationer

Närhet till både E4 och E18. Tvärbanestationen Norra Ulvsunda inom gångavstånd. Bra busskommunikationer busslinjer 112, 155 och 156  som tar ca 5 minuter till T-bana Brommaplan.

Övrigt

Det finns möjlighet att hyra lokalen som bilverkstad. Inventarier så som billyftar osv kan säljas.