• Entré till lokal med lastport
  • Konferanserum på entrésolen
  • Lokalen sett ifrån entresolen
Stockholm
Lager - Uthyres
Adress
Ranhammarsvägen 4C
Lokalarea
367 Kvm
Lokalarea
367 Kvm

För mer information kontakta

Susanne Askvall Susanne Askvall Lokalmäklare - Uthyrare susanne.askvall@bjurfors.se
070-976 91 06

Kontakta mäklaren för visning

Lager/Showroom med kontor

Lager eller showroom med mindre kontorsyta på mycket bra läge i Bromma, Ulvsunda industriområde. Lokalen har egen lastport in till lagerdelen med en takhöjd om 6 meter. Entresolplan där det finns öppna kontorsytor och ett konferensrum med glasvägg. Lokalen är ljus och luftig och har ett bra samspel mellan bottenvåning och entresolplan.

Planlösning

In till lokalen finns både en persondörr och en lastport. På bottenvåningen är takhöjden ca 6 meter förutom under entresolplanet där takhöjden är ca 3.10 meter. Bottenvåningen är 270 kvm och entresolplanet är 95 kvm.
På bottenvåningen är det övervägande lagerytor men det finns också tvättstuga, wc och ett förråd. Bottenvåningen och entresolplanet binds ihop med en spiraltrappa, utanför lokalen i trapphuset finns också en hiss som går att använda mellan planen. På entresolplanet finns ett större konferensrum, kök med matplats samt omklädningsrum och bastu.

Omgivning/Natur

Till Gallerian Bromma Blocks med butiker och restauranger är det ca 15 minuters promenad eller 3 minuters bussfärd. Finns även ett flertal restauranger i området. Även närhet till Bromma flygplats.

Kommunikationer

Närhet till både E4 och E18. Tvärbanestationen Norra Ulvsunda inom gångavstånd. Bra busskommunikationer med busslinjerna 112, 155 och 156 som tar ca 5 minuter till T-bana Brommaplan.