Heljesvägen 6
Mölndal
Lager/Kontorsfastighet
Adress:
Heljesvägen 6
Åsatt fastighetsvärde:
20 000 000 kr
Hyresintäkt:
1 564 428 kr/år
Bruttoarea:
1 900 kvm
Markareal:
5998 kvm

Lättförvaltad kontor/produktion/lagerfastighet i Lindome

Nu ges möjligheten att förvärva denna moderna fastighet i gott skick, ca 2 mil söder om centrala Göteborg.

Fastighetsbeskrivning

En välskött fastighet som är anpassad för kontor, produktion och lagerverksamhet. Den totala uthyrbara arean uppgår till ca 1 900 kvm och är fördelat på ca 1 550 kvm kontor, produktion och lageryta samt ca 350 kvm som utgörs av kallager och skärmtak. 

Den totala hyresintäkten uppgår för nuvarande till ca 1 564 428 kr. Det finns en vakant kontorslokal om ca 65 kvm samt även möjlighet att hyra ut gårdsytor.

Byggnaden värms upp genom bergvärme och solpaneler vilket resulterar i låga driftkostnader. Här erbjuds även faciliteter i form av larm och fiber till hyresgästerna. Gårdsplanen utgörs i huvudsak av asfalterade uppställningsytor och består delvis av grusad yta. Här erbjuds bra parkeringsutrymmen och fastigheten omges av staket och grind. 

Planlösning

Fastigheten utgörs av flexibla ytor som består av kontor, produktion, lager, personalutrymmen, kallager och uppställningsytor på gårdsplanen. 

Kommunikationer

Fastigheten har mycket goda förbindelser och är placerad med endast ca fem minuters avstånd från E6:an. Här erbjuds även kollektivtrafik i form av både buss och tåg som möjliggör att man på ett snabbt och smidigt sätt kan förflytta sig. 

Närservice

I Lindome centrum finns all nödvändig närservice som bensinstation, matbutik, apotek, gym och restaurang. 

Överlåtelseform

Fastigheten överlåtes i bolagsform.

Ansvarig Mäklare

Viktor Gustafsson
Viktor Gustafsson Reg. Fastighetsmäklare Transaktionsrådgivare viktor.gustafsson@bjurfors.se
031-761 79 81