• Nyrenoverade fräscha lokaler vid Gärdet
  • Ett av kontorsrummen har fiskbensmönstrad stavparkett
  • Flexibla kontorsytor med flera rum
Stockholm
Kontor - Uthyres
Adress
Sandelsgatan 23B
Hyra
1 950 kr/kvm/år
Årshyra
263 250 kr/år
Kontorsarea
135 Kvm

För mer information kontakta

Larssan Lundberg Larssan Lundberg Reg. Fastighetsmäklare - Transaktionsrådgivare larssan.lundberg@bjurfors.se
070-976 91 07

Kontakta mäklaren för visning

Nyrenoverad Kontorslokal vid Gärdet

Östermalm – Överlåtelse, utan överlåtelsepeng. Kontorslokal om 135 kvm i gatuplan. Idag inredd med 4 kontorsrum för 1-2 pers/rum samt konferensrum och förrådsrum men går att omdisponera. Lokalen ytskiktsrenoveras mars 2021 så att den är ljus och fin. Pentry samt 2 wc. Bra hyresnivå. Belägen i stabil och välskött brf. Nära bussar och T-bana. Tillträde omgående eller enligt ök.

Kontakta mäklaren för visning och mer information.

Planlösning

Lokalen är belägen i gatuplan och idag inredd för kontorsverksamhet med 4 rum samt ett mötesrum samt ett förrådsrum. Detta går att omdisponera om man önskar fler och mindre rum eller färre rum och en öppnare yta.
Innanför entrén finner du väntrum och kapprum samt 2 wc. Till vänster fyra finner du fyra kontorsrum och till höger mötesrum, förrådsrum samt pentry med matplats. Lokalens ena sida har fönster mot gatan och den andra sidan har mot den grönskande innergården. Ljusa nymålade väggar i alla rum. 

Kommunikationer

Att ha sin verksamhet i ett läge som detta innebär att du har närhet till allt.
Inom bara några minuters promenad når du både T-banastationerna Gärdet, Karlaplan och Stadion vilka trafikerar båd Mörby centrum samt Ropsten. Utöver det har du busshållplats med citybussarna 1, 4, 54, 72, 91 och 94.
Om du är bilburen är Sandelsgatan en gata med lite belastning ur parkeringssynpunkt vilket gör att du ofta finner lediga p-platser längs gatan. Du når snabbt tunnelmynningen till Norra länken och är utan problem på E20 som tar dig vidare till E4:an och de andra stora lederna i Stockholm.

Övrigt

Krav på att hyresgästen bedriver momspliktig verksamhet.