• Kontorsdel med klinkergolv, rum nr 1.
  • Pentry, rum nr 1.
  • Personalrum mot kontorsdel, rum nr 2.
  • Lokalen har både betong och parkettgolv, rum nr 3.
  • Stora öppna ytor, rum nr 4.
  • Ljusa lokaler i närheten av Sollentuna Centrum, rum nr 4.
  • Fungerar både som lager och kontor, rum nr 4.
  • Öppna ytor, rum nr 4.
  • Två entrér, en från trapphuset och en från parkeringen, rum nr 5.
  • Möjligt att skapa fler rum med skiljeväggar, rum nr 5.
Sollentuna
Kontor - Uthyres
Adress
Turebergs allé 4 1vån
Hyra
1 000 kr/kvm/år
Lokalarea
220 Kvm

För mer information kontakta

Karl Ewaldh Karl Ewaldh Reg. Fastighetsmäklare - Transaktionsrådgivare karl.ewaldh@bjurfors.se
08-410 396 19
070-976 91 19

Kontakta mäklaren för visning

Lokal med öppna ytor fördelat på fem rum

På Turebergs allé finns nu en lokal med stora öppna ytor fördelat på fem rum att hyra. En trappa upp i fastigheten hittar ni denna ljusa lokal med två entréer.

Planlösning

En trappa upp i trapphuset välkomnas man in i stort kontorsrum med klinkergolv. Ljust rum med fönster i två väderstreck. Pentry samt lokalens wc med dusch är beläget i detta rum. 

Vidare in i lokalen finner man rum nr två med parkettgolv. Här ryms matbord med plats för flertalet anställda samt en soffhörna. 

Därefter kommer man in i rum tre, som idag är inrett som lager och packstation. 

Nästkommande rum, i rum fyra är det stora öppna ytor och generöst ljusinsläpp från fem fönster. Betonggolv och vitmålade väggar. Idag används detta rum som bla fotostudio. 

Sista rummet, rum fem är även det stort med betonggolv och tre fönster. Här finner man lokalens andra entré som används som lastentré från parkeringen på baksidan av byggnaden. 

Omgivning/Natur

Närområde: 

Beläget centralt i Sollentuna, granne med Sollentuna centrum och några minuter från Stinsen köpcentrum. Nära till skolor, förskolor, kommunikationer och bad.


Järvafältets friluftsreservat ligger på cykelavstånd för den som vill njuta av naturen, ströva runt eller jogga. Det är heller inte långt till Edsbergsparken och kommunens bad- och idrottshall samt Edsviken, från vilken man kommer direkt ut i Saltsjön. På Malmvägen finns också goda möjligheter till motion och hobby. 

Kommunikationer

Det är nära till pendeltågsstatíonen Sollentuna samt Häggvik. Tåget till Stockholms central tar 16 minuter. Sollentuna station utgör en knutpunkt för många bussar till och från Sollentuna. Se mer på www.sl.se

Närservice

Flertalet affärer och restauranger finns i området, däribland en belägen på Turebergs allé, några på Malmvägen samt flertalet i närliggande centrum.

Övrigt

EKONOMI SAMT FÖRUTSÄTTNINGAR:

Krav på att hyresgästen är momsregistrerad.
Hyrestiden är initialt 3 år med möjlighet till förlängning 1 år i taget. Dock är hyresförhållandet utan besittningsskydd.