• Lokalen
  • Hörnlokal
  • Entré
Stockholm
Kontor - Uthyres
Adress
Karlavägen 20
Hyra
3 145 kr/kvm/år
Årshyra
692 000 kr/år
Lokalarea
220 Kvm
Lokalarea
220 Kvm

För mer information kontakta

Susanne Askvall Susanne Askvall Lokalmäklare - Uthyrare susanne.askvall@bjurfors.se
070-976 91 06

Kontakta mäklaren för visning

Lokal med stora skyltfönster mot Karlavägen

Vacker representativ hörnlokal med stora välvda skyltfönster som ger lokalen ett ljust intryck. Lokalen har en större öppen yta innanför entrén med generös takhöjd. Det finns också konferensrum och två stycken kontorsrum. Lokalen har ett eget ventilations system.

Planlösning

In till lokalen kommer man igenom en entrésluss. Här möts man av den större öppna ytan som har stora välvda fönster. Till vänster finns två stycken kontorsrum, ett av dem har fönster mot Karlavägen. Bakom den öppna delen finns ett större konferensrum samt före detta bankvalv. En trappa leder ner till källarplanet som har personalutrymmen med pentrykök, wc, städskrubb och ett mindre arkiv. Lokalen har två stycken entréer, en större entré mot Karlavägen och en entré ut till trapphus. Som hyresgäst får man också nyttja innergården för en lunch eller fika. Markplan är ca 180 kvm och källarplan är ca 40 kvm.

Omgivning/Natur

På Karlavägen med närhet till Humlegården och diverse utbud av restauranger och caféer samt Ica Humlegården. Fina Liljansskogen finns i närhet för motionsaktiviteter. 

Övrigt

Hyran är 3 200 kr/kvm/år för markplan om 167 kvm samt 2900 kr/kvm/år för 50 kvm i källarplan.

Övrigt

Närhet till flera kommunala medel så som T-bana Tekniska Högskolan, T-bana Stadion eller T-bana Rådmansgatan. Roslagsbanan inom promenadavstånd samt diverse bussar på gatan.