• BrfTrädkronan Hörnet Liljewall 180615
  • ritning lokalen
  • BrfTrädkronan Översikt Liljewall 180706
Strängnäs
Kontor
Adress
Kärnbogatan 17A
Pris
2 550 000 kr
Avgift
4 583 kr/mån
Lokalarea
88 Kvm

För mer information kontakta

Larssan Lundberg Larssan Lundberg Reg. Fastighetsmäklare - Transaktionsrådgivare larssan.lundberg@bjurfors.se
070-976 91 07

Kontakta mäklaren för visning

Nyproducerad brf-lokal för butik/kontor/cafe

Utmärkt skyltläge vid huvudgata och granne med Coop i centrala Mariefred har denna nyproducerade brf-lokal om 88 kvm. Lokalen är belägen i hörnläge och har två ingångar och lämpar sig som tex mäklarkontor, enklare caféverksamhet, butik eller annan momspliktig serviceverksamhet. Tillträde vid årsskiftet 2021/2022.

Planlösning

Lokalen kommer att överlåtas rå ur inredningssynpunkt så att köparen kan inreda lokalen med ytskikt och inredning som går i linje med dennes verksamhet. I lokalen kommer finnas ett FTX aggregat för lokalens ventilation samt färdiginredd HWC. Installationsförberedelse avseende VA för pentry.

Lokalen lämpar sig bra för kontorsverksamheter såsom mäklarkontor, begravningsbyrå, redovisningsbyrå eller annat tjänsteföretag. Den är också utmärkt som butik eller enklare caféverksamhet (ej tillagning av mat där svartplåtskanal krävs).

Omgivning

Mariefred är en tätort i Strängnäs kommun och ligger belägen ca 6 mil väster om Stockholm. Orten är starkt växande ur befolkningssynpunkt och av de ca 4500 invånarna i tätorten är det många som arbetspendlar in till Stockholm. Mariefred lever året runt men har ökad turism under sommarhalvåret där sevärdheter som smalspårsbana med ånglok, båthamnar samt Gripsholms slott. Varierat utbud av service, matbutiker, restauranger och uteliv. 

Kommunikationer

Mariefred är belägen 3 km från E20 och knappt 25 min till Södertälje respektive 45 min bilfärd in till Stockholm C.
2,5 km från Mariefred finns Läggesta station som är spårbunden trafik in till Södertälje, Stockholm C och åt andra hållet vidare ut i Mälardalen.