A-40-3-001_Fasad_Borghöjdsvägen
Stockholm
Butikslokal - Uthyres
Adress:
Borghöjdsvägen
Hyra:
2 200 kr/kvm/år
Årshyra:
112 200 kr/år
Bruttoarea:
51 kvm

Nyproducerad butik/-kontorslokal i nya Bromstensstaden

Bli den första hyresgästen i en nyproducerad butik/-kontorslokal i nybyggda Bromstensstaden. Hörnlokal med stora skyltfönster som ger ett utmärkt skyltläge med bra exponeringsmöjligheter i ett området med många boende som passerar. Lokalerna kommer vara färdigställda vid tillträdet i september 2024.

Planlösning

Innanför det stora entré-partiet har lokalen en öppen planlösning med en generös takhöjd. I den bakre delen finns en HWC med dusch ytskikt med kakel och klinkers. I övriga delar av lokalen parkettgolv. Här finns också ett pentry med utrustning ifrån Vedum. Alla väggar är vitmålade. I undertaket finns infällda LED-armaturer. Ett dubbelt datauttag installeras.

Ort - Område

Med närhet till Spånga centrum, kommunikationer och grönområden omvandlas Bromstens industriområde till Bromstensstaden. Här planeras ett levande område med bostäder, park och flera torg samt lokaler för service som skapar underlag för arbetstillfällen. Se mer: 

https://vaxer.stockholm/omraden/stadsutvecklingsomraden/bromstensstaden/ 

Kommunikationer

Bromstensstaden har mycket bra kommunikationer. Pendeltågsstationen Spånga ligger ca 10 minuters promenad bort och tar dig till Stockholms central på ca 13 minuter. Det finns också ett antal bussförbindelser till flera områden i Västerort. Vid närliggande Spånga torg finns ett stort utbud av restauranger och butiker.

 

 

 

Ansvarig Mäklare

Susanne Askvall
Susanne Askvall Lokalmäklare - Uthyrare susanne.askvall@bjurfors.se
070-976 91 06