Fasaden mot Lokomobilvägen
Nacka
Kontor - Uthyres
Adress:
Lokomobilvägen 2
Hyra:
2 100 kr/kvm/år
Bruttoarea:
52 Kvm

Nyproducerad lokal i bra läge!

Nyproducerad lokal om ca 52 kvm på mycket bra läge i Nacka Strand! Mkt trevlig lokal med 3 meter i tak och stora fönsterpartier.

Planlösning

Mycket trevlig lokal om ca 52 kvm med stora fönsterpartier mot Lokomobilvägen. 

Lokalen är utrustad med handikappanpassad wc och pentry med diskmaskin.

Inflytt planerad Q4 2022.

Omgivning/Natur

I närområdet finns också rekreationsområdet Nyckelviken som är ett kombinerat frilufts- och kulturområde, en oas mitt i Nacka. Omgivna av naturreservatets vidsträckta ängar och stora bestånd av gamla ekar ligger Lilla och Stora Nyckelviken, två välbevarade sommarherrgårdar från 1700-talets mitt.

Kommunikationer

Det tar tio minuter att ta bussen från Slussen till Nacka strand, från Centralen och Klarabergsviadukten tar det 20 minuter under rusningstrafik. Med bil går det snabbt via Södra länken. Många väljer den vackra vattenvägen och det tar inte mer än 30 minuter från Nybrokajen till Nacka strand. Kort gångavstånd till ångbåtsbryggan som trafikeras med pendelbåtar och skärgårdstrafik. SLs båtlinje 80 tar dig till Nybrokajen.

Busstrafiken till Nacka Strand har hög turtäthet med goda och bekväma förbindelser. Ett urval Busslinjer som trafikerar området är 443C – Direktbuss från Stockholms Central ca 17 minuter, 443 från Slussen ca 10 minuter, 840 Handen – Nacka , via Tyresö och Älta, 71 Norrmalmstorg – Nacka Strand SL trafikerade båtar mellan Lidingö, Nackastrand, Nybrokajen. Flera turer under rusningstrafik. Har ni tillgång till smartphone, ladda gärna ner appen ”Res i Stockholm för smidigt, snabb och tillförlitlig information om Buss, T-bana och Pendeltåg i Stockholm

Gratis parkering på gatan 1 timme. Garageplatser finns att hyra i området. I Nacka strand finns 2500 parkeringsplatser (2000 i garage) och flera laddningsstolpar för elbilar.

Närservice

Från att ha varit en stadsdel byggd för storbolag är Nacka strand på väg att förvandlas till ett område för entreprenörer och boende. I Nacka strand finns Stockholm Fashion District, ett kreativt, levande och innovativt distrikt för den svenska modeindustrin. Här finns också lunchrestauranger, bageri, kemtvätt, tandläkare, blomsteraffär, frisör, kiosk, förskolor, skolor, gym, spa- och massageanläggningar. Ett stenkast bort, ligger Nacka Forum, ett av Stockholms största köpcentrum.

Övrigt

Fastigheten är under produktion av Besqab och hyresvärden kommer att bli Brf Verkstaden, en stor bostadsrättsförening med ca 200 bostadsrättslägenheter och 5 hyreslokaler.

Ansvarig Mäklare

Hampus Tapper
Hampus Tapper Reg. Fastighetsmäklare - Transaktionsrådgivare hampus.tapper@bjurfors.se
070-782 00 86