Fasad
Värmdö
Industri/Verkstadsfastighet
Adress:
Älvsby industriväg 11A
Lokalarea:
508 kvm

Nyuppförd industri-/lagerfastighet

Denna nybyggda industri-/lagerbyggnad är en utmärkt fastighet för olika industriella ändamål eller lagerverksamhet. Förberett för kök och wc samt entresolplan. Byggnaden är strategiskt belägen i expansiva Älvsby industriområde på Värmdö.

Planlösning

Fastighetsinformation:

  • Byggyta 508 kvm bottenvåning fördelat på industri/lagerdel
  • Förberett för entresolplan med en golvyta om ca 245 kvm
  • Höjd: Inkdustri/lagerdel till taknock är ca 7,5 m, kök/wc/halldel under entresolplan ca 3,7 m

 

Fasadöppningar: Fasta fönster, gångdörrar och portar enligt planritningar. Port till lager/industridel 4 x 4,5 m övriga två portar 4 x 3,5 m. 

Avsättningar samt avlopp: Enligt planritningar. Golvrännor anslutna till oljeavskiljare.

Brandvarnare: Ingår i erforderlig omfattning.

Beskrivning:

Den första delen om 337 kvm är idealisk för industriella ändamål och lagerverksamhet. Med en takhöjd på cirka 7,5 meter till taknock ger denna del generöst utrymme för hantering, lagring och tillverkning av varor. Den öppna planlösningen möjliggör effektiv användning av utrymmet och lämpar sig väl för olika typer av industriella verksamheter.

Den andra delen om cirka 171 kvm kompletterar den industriella delen perfekt. Här finns förberet för faciliteter som dusch/WC och kök för att möta personalens behov. 

Denna beskrivning ger en översikt över de olika komponenterna och detaljerna som ingår i fastigheten enligt planritningar och specifikationer. För mer detaljerad information rekommenderas en personlig visning av fastigheten och en genomgång av alla dokument och avtal.

Ansvarig Mäklare

Gustav Sandström
Gustav Sandström Reg. Fastighetsmäklare - Transaktionsrådgivare gustav.sandstrom@bjurfors.se
070-782 00 90