Fastigheten
Stockholm
Kontor - Uthyres
Adress:
Storgatan 42
Hyra:
3 500 kr/kvm/år
Årshyra:
472 500 kr/år
Bruttoarea:
135 Kvm

Representativt kontor med egen entré från gatan

Fantastisk elegant lokal med generös takhöjd och många stora fönster som ger ett mycket ljust och luftigt intryck. Lokalen har lägenhetskaraktär med fem stora rum mot gata och gård. Mycket välkomnande entré från Storgatan. Möjlighet till övernattning finns.

Planlösning

Fem trappsteg leder upp till den egna entréhallen ifrån Storgatan, från entréhallen kommer man in till kontoret genom en vacker trä/glas dörr. Innanför entrén finns en passage, till höger ligger ett större kontorsrum och till vänster ett konferensrum och i fil med det ytterligare ett större kontorsrum, dessa tre rum ligger emot gatan. Ytterligare två rum vetter mot den vackra gården ett av dessa rum har använts till kök och det andra till övernattningsrum. I den bakre delen kommer man ut till gården som går att nyttja till luncher eller fika. Wc med dusch finns. Lokalen har en generös takhöjd om ca 3.30 m.

Omgivning/Natur

På Storgatan mittemot Riksantikvarieämbetet och direkt närhet till Strandvägen. Stort utbud av lunchrestauranger och diverse service finns i omgivningen.

Kommunikationer

T-bana Östermalmstorg eller Karlaplan och sedan ca 10 minuter promenad eller alternativt spårvagn eller buss.

Ansvarig Mäklare

Susanne Askvall
Susanne Askvall Lokalmäklare - Uthyrare susanne.askvall@bjurfors.se
070-976 91 06