Stationsvägen 28 flygbild
Huddinge
Industri/Verkstadsfastighet
Adress:
Stationsvägen 28
Åsatt fastighetsvärde:
10 000 000 kr
Hyresintäkt:
684 600 kr/år
Bruttoarea:
489 kvm
Markareal:
1256 kvm

Riktigt fin industrifastighet centralt i Stuvsta/Huddinge

Vakant, välunderhållen, industrifastighet om ca 489 kvm lokalyta. 4,2 m takhöjd, lastkaj, pelarfria ytor och flexibel användning. Fräscha kontors- och personalutrymmen. Bergvärme, FTX ventilation och fiber. 6-10 p-platser. Fastigheten har en ca 100-årig historia, bla som Stuvsta Bio. Centralt läge!

Fastighetsbeskrivning

FÖR MER INFO, KONTAKTA MÄKLRE LARSSAN LUNDBERG FÖR ATT FÅ ETT FULLSTÄNDIGT PROSPEKT.

Perfekt för den egna verksamheten. Lokalerna är i riktigt fint skick och det är bara att flytta in sin verksamhet och börja jobba. I princip allt är ombyggt eller renoverat 2016 och är fortfarande i skick som nytt.

Lokalerna disponeras enligt följande;
Nästintill hela markplan utgörs av verkstadsytan. Oavsett om du går in via lastkajen eller personentrén så når du verkstadsgolvet. Vid personentrén finns en kaklad kund-wc samt plats för avhängning. Verkstaden utgörs av öppen, pelarfri yta med 4,2m takhöjd, behandlat betonggolv med bra bärighet och fönster i alla fyra väderstreck. Direkt tillgång till lastkaj som är utrustad med rullport. Väggarna är ljusa och det är bra belysning i hela lokalen. Överallt i lokalen finns framdraget anslutningar för tryckluft samt trefasuttag och vanliga uttag samt tillgång till grovvask. Elrum med max säkringskapacitet om 160 Ampére.

Trappan upp tar dig till kontorsytorna och personalutrymmena. Öppna ytor, genomgående ekparkettgolv och ljusa väggar och bra standard. Ett kontorsloft tre trappsteg upp, där finns det plats för tre arbetsplatser. I övrigt utgörs större delen av övre planet som öppen yta som idag nyttjas som loungedel för personalen men kan med fördel användas för fler kontorsplatser i öppet landskap. Två separata rum som samtalsrum eller kontorsrum. Fullutrustat personalkök med kyl/frys, rostfri micro samt ugn, spishäll samt rostfri spisfläkt. Matplats för 6-8 personer framför större fönsterparti med trevligt ljusinsläpp. Fint omklädningsrum med plats för tvättmaskin och torktumlare samt med kaklade väggar och klinkergolv. Dusch med glasväggar, wc samt bastu för 4-5 personer. Bakom köket finns ett kombinerat varmförråd samt teknikrum för ventilation, internet, mm. 

Nere i källaren i "pannrummet" finns bergvärmepump samt plats för kompressor. Här finns även en dräneringspump som håller grundvattennivån nere vid kraftig nederbörd.

 

Kommunikationer

Stuvsta har utmärkta kommunikationer. Bara 350 meter från fastigheten har du pendeltågsstation Stuvsta som tar dig in till Stockholms central på 13 minuter. Du har flertalet busslinjer som passerar Stuvsta såsom bla 705, 710 , 971 mfl som tar dig vidare mot Segeltorp, Skärholmen och Kungens kurva åt ena hållet och Huddinge centrum åt andra hållet. 

Med bil är du direkt ute på Huddingevägen (226) eller inom några minuter ute på E4/E20.

Närservice

Stuvsta centrum har det mesta du behöver i daglig serviceväg, såväl som lunchrestauranger, gym, paketutlämning, bankkontor och ICA butik. Vid Stuvsta torg finns även det omtalade gatuköket "Loffes grill" som en gång i tiden uppfann tunnbrödrullen.

Ansvarig Mäklare

Larssan Lundberg
Larssan Lundberg Reg. Fastighetsmäklare - Transaktionsrådgivare larssan.lundberg@bjurfors.se
070-976 91 07