Vacker fastighet
Stockholm
Kontorslokal - Uthyres
Adress:
Baldersgatan 4B
Hyra:
3 100 kr/kvm/år
Kontorsarea:
76 kvm

Trevlig lokal med ett fint läge.

Upptäck drömarbetsplatsen mitt i Stockholm!
Denna kontorslokal på 76 kvm är en perfekt balans mellan komfort och produktivitet. Stig in i en inspirerande atmosfär som kombinerar smart planering med harmoni. Denna kontorslokal är den ultimata lösningen för företag som söker en central plats att trivas och prestera på. Ta steget mot en arbetsplats där både välmående och effektivitet står i centrum. Kontakta oss nu för att boka en visning och utforska de fantastiska möjligheterna som väntar! Fastighetsskatt, uppvärmning av lokal, varm och kallvatten ingår i hyran på 3100:-/kvm/år.

Omgivning

På Östermalm befinner du dig i hjärtat av Stockholms mest eftertraktade kvarter där allt du behöver finns inom räckhåll. Omgivningen lockar med ett mångsidigt utbud av charmiga restauranger, trendiga caféer, exklusiva butiker, praktiska matvaruaffärer och all vardagsservice du kan tänkas behöva.

Kommunikationer

I området finns utmärkta kommunikationsmöjligheter med tunnelbanestationer såsom Karlaplan, Stadion och Östermalmstorg på bekvämt gångavstånd samt pendeltågsstationen Östra station bara några minuter bort. Dessutom finns det busshållsplatser i närheten.

 

Ansvarig Mäklare

Rico Cigel
Rico Cigel Affärsområdeschef Uthyrning & Företagsförmedling rico.cigel@bjurfors.se
070-782 00 88