Fastigheten
Stockholm
Kontorslokal - Uthyres
Adress:
Kindstugatan 1, 4 tr
Hyra:
3 900 kr/kvm/år
Årshyra:
604 500 kr/år
Fastighetsskatt:
235 kr/kvm/år
Bruttoarea:
155 kvm

Unikt kontor i hjärtat av Gamla Stan

Välkommen till möjlighet att hyra ett imponerande kontorsutrymme centralt beläget i Gamla Stan. Med en yta på 155 kvm och beläget på våning 4 erbjuder detta kontor en perfekt kombination av modern funktionalitet och tidlös charm. Kontoret har charmiga och bevarade gamla detaljer och genom takfönstren strålar det in naturligt ljus och skapar en ljus och luftig arbetsmiljö. Utöver det generösa kontorsutrymmet har detta företagskontor tillgång till en gemensam takterrass, perfekt för avkoppling och möten.

Planlösning

Besökare kommer in genom en elegant glasdörrsentré som leder in i kontorets välkomnande atmosfär. Direkt till höger om entrén hittar man två separata wc en med dusch, tillgänglighet för både anställda och besökare. Till vänster om entrén finns ett kontorsrum, perfekt för konfidentiella möten eller som arbetsplats för en enskild individ. Rakt fram från entrén öppnar sig ett stort och ljust utrymme, tack vare de generösa fönsterytorna. Detta område erbjuder mångsidiga möjligheter för öppna arbetsplatser, mötesområden eller evenemang. Längre in i lokalen, bortom det öppna utrymmet, hittar man köket och konferensrummen samt utgången till terrassen.

På plan 3 finns också ett kontor om 245 kvm för uthyrning om man har behovet av en större yta.

Omgivning

Beläget i hjärtat av Gamla Stan, är detta kontor omgivet av en mångfald av restauranger, caféer och butiker, vilket ger en levande och inspirerande arbetsmiljö. Utöver detta har det utmärkta kommunikationsförbindelser för enkel tillgång till övriga delar av staden.

Kommunikationer

Ca 5 minuters promenad till t-banestationen Gamla Stan.

Ansvarig Mäklare

Susanne Askvall
Susanne Askvall Lokalmäklare - Uthyrare susanne.askvall@bjurfors.se
070-976 91 06