Industrilokal med en lastport
Stockholm
Industri - Uthyres
Adress:
Domnarvsgatan 33 Lokal 8
Hyra:
1 050 kr/kvm/år
Lokalarea:
334 Kvm

Uthyres! Industri/Lager/Kontor - Spånga

Uthyres! Brf-lokal med lastport för industri, lager och kontor. Belägen i attraktiva Lunda industriområde med närhet till E18. Utrustad med kök, badrum och bastu.
Lokalen är ca 244 kvm plus entresolplan om ca 90 kvm.

Planlösning

Superfräsch industrilokal med stort entresolplan för mer kontorsyta och lättlager. Utrustad med nybyggd bastu och badrum samt kök. Planlösning:

Nedre plan:
Ca 122 kvm. Lastport 4 x 4,5 m. Brunn. Hyllsystem och inbyggda förråd.

Entresolplan:
Ca 90 kvm. Kontor, kök, wc, duschrum och bastu.

Övre plan:
Ca 122 kvm. Kontor, pentry och badrum.

 

Omgivning

Lunda industriområde är placerat i nordvästra Stockholm, mellan Tensta/Hjulsta, Spånga och Barkarby. Området blandas upp med både handel, kontor och klassiska industrifastigheter. 

Kommunikationer

Spånga pendeltågsstation ligger cirka tio minuters promenad bort. Med pendeln är du sedan inne i city på en kvart. Närmaste tunnelbana hittar du i Hjulsta Centrum. Flera bussar går genom området och tar dig snabbt och enkelt till och från de olika knutpunkterna. Med bil har du bra parkeringsmöjligheter och E18 alldeles i närheten, samt att du med Bergslagsvägen lätt når E4:an. Området kommer att få ett ännu mer attraktivt läge efter att Förbifart Stockholm blir verklighet.

Närservice

Service hittar du på gångavstånd till Spånga Centrum och Hjulsta samt med en kort bilfärd tar du dig enkelt till Spånga sporthall, IKEA och ett flertal restauranger. Runt omkring finns även trevliga grönområden.

Övrigt

Föreningen består av 29 st lokaler. Lokalerna är i storleken ca 212-392 kvm styck. Lokalerna är anpassningsbara efter er verksamhet. 

Ansvarig Mäklare

Hampus Tapper
Hampus Tapper Reg. Fastighetsmäklare - Transaktionsrådgivare hampus.tapper@bjurfors.se
070-782 00 86