Flygbild Galgbacksvägen 3A
Vallentuna
Industri/Verkstadsfastighet
Adress:
Galgbacksvägen 3A
Åsatt fastighetsvärde:
5 950 000 kr
Hyresintäkt:
376 565 kr/år
Bruttoarea:
291 kvm
Markareal:
1790 kvm

Vakant industrifastighet med utvecklingsmöjligheter

Välplanerad industrifastighet i gott skick och med många användningsområden. Fram tills idag har det varit Djursjukhus varför nästan varje rum har tillgång till vatten/avlopp. Lämplig för ett brett antal verksamheter och kan enkelt delas av om man har flera verksamheter i fastigheten. Godkänt bygglov (maj 2022) för utbyggnad om 486 kvm BTA fördelat i två plan. Fastigheten överlåtes vakant. Bolagsaffär. Tillträde enligt överenskommelse.

Fastighetsbeskrivning

Fastigheten disponeras enligt följande;

HUVUDBYGGNAD 200 kvm:

Huvudbyggnaden är den du möts direkt av när du kommer från Galgbacksvägen. Byggnaden har totalt 3 ingångar vilket gör att den med enkla anpassningar invändigt kan avgränsas i 2 eller 3 sektioner för det fall att byggnaden behöver avgränsas för flera hyresgäster eller verksamheter. Fastigheten har under de åtta senaste åren varit djursjukhus har har underhållits omsorgsfullt av fastighetsägaren.

Från entrén sett möts du på vänster sida av en öppen yta, lämplig för kundmottagning eller varuförsäljning. Till höger har du tre rum efter varandra som antingen kan nyttjas som kontor mottagningsrum, förvaring, finmekaniks verkstad/service eller motsvarande. Längre in finner du ytterligare fem rum lämpliga för olika användningsområden. Ytskikten är ljusa väggar och hygienisk och lättstädad plastmattegolv i alla rum. Två toaletter varav en är hwc. Stort sett alla rum har vatten/avlopp indraget och alla rum har flertalet fönster som släpper in generöst med ljus i lokalerna.
Med ingång från utsidan finner man på husets baksida ingången till teknikrummet där installationen för ventilation, värme, vatten och fiber finns. Möjlighet att säkra upp elen upp till 35A.

 

KONTORS-/PERSONALBYGGNAD 91 kvm:

Den andra byggnaden på fastigheten har nyttjats som kontor, mötesrum samt personalutrymme. Första rummet till vänster när du träder in i är ett öppet rum med stora fönster i tre väderstreck och som nyttjats som kontor/mötesrum. Till höger finner du ett luftigt personalkök med plats för matplats 6-10 pers. Köksutrustningen består av vita skåpsluckor, rostfri kyl/frys, spishåll, ugn samt rostfri fläktkåpa. Här finns även en andra ingång till byggnaden. Utöver ovan finns ett omklädningsrum med plats för ca 10 skåp, ett förråd samt ett badrum med klinkergolv, dusch samt wc. Ytskikten i byggnaden utgörs av vitmålade väggar och målat betonggolv och fönster finns i alla fyra väderstreck.

 

Omgivning

Vallentuna Rosendal industriområde är ett expansivt industriområde med direkt närhet till såväl Vallentuna centrum som Norra länken. Utmärkt för dig som både värderar ett läge med närhet till Stockholm C och ett bra utgångsläge till hela norrort. Inom en kilometers radie finner du fullt serviceutbud som butiker, service, restauranger, mm.

Ansvarig Mäklare

Larssan Lundberg
Larssan Lundberg Reg. Fastighetsmäklare - Transaktionsrådgivare larssan.lundberg@bjurfors.se
070-976 91 07