• Vakant mindre bostadsbestånd
  • Bostadshus 1 och 2
  • Bostadshus 1 och 2
Botkyrka
Bostadsfastighet
Adress
Huddingevägen 484
Pris
15 000 000 kr

För mer information kontakta

Larssan Lundberg Larssan Lundberg Reg. Fastighetsmäklare - Transaktionsrådgivare larssan.lundberg@bjurfors.se
070-976 91 07

Kontakta mäklaren för visning

För mer information kontakta

Hampus Tapper Hampus Tapper Reg. Fastighetsmäklare - Transaktionsrådgivare hampus.tapper@bjurfors.se
070-782 00 86

Kontakta mäklaren för visning

Vakant mindre bostadsbestånd

Bostadsbestånd om 5 lägenheter där alla blir vakanta för köparen att disponera för eget bruk eller för uthyrning med goda avkastningsmöjligheter. Ena byggnaden är byggnadstekniskt förberedd för att utveckla till fler lägenheter (nuvarande detaljplan godkänner dock inte det). Fastigheterna är välskötta och löpande underhållna under åren. Beläget i naturskönt läge med fin utsikt. Goda kommunikationsmöjligheter. Fastighetsöverlåtelse. Tillträde enligt överenskommelse.

Kontakta mäklaren för mer information och för att boka visning.

Fastighetsbeskrivning

Tullinge 19:265

Markareal: 1 867 kvm.
Fastigheten utgörs av totalt tre byggnader samt p-plats och trädgård. Fastighetens norra del utgörs av naturslänt med kraftig höjdnivåskillnad.

Bostadshus 1 är en bostad om 4 rok om 103 kvm i två plan. Ljusa ytskikt, lantlig inredning och i stort sett genomgående trägolv. Huset har både balkong och stor terrass utmed baksidan, som ger en magnifik utsikt över Tullingesjön i höjd med trädtopparna. Skicket är gott och huset är välunderhållet. Byggår 1907. Planlösning enligt följande;

Entréplan:
- Hall
- Vardagsrum med öppen spis
- Stor balkong/terrass med fri utsikt mot grönt och vatten
- Kök; lantligt och sittplats för ca 8 personer
- Sovrum 1
- Badrum; helkaklad dusch, wc, handfat, tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare

Övre plan: 
- Sovrum 2
- Sovrum 3
- Balkong
- Badrum; helkaklat, badkar med dusch, wc, handfat

Bostadshus 2 är byggt omkring 2009 och består av tre plan om 4 rok med totalt ca 120 kvm. De översta två har en liknande disponering som Bostadshus 1 och där det nedersta planet utgörs av garage för en bil samt förråd om ca 60 kvm. Även detta är i gott och välunderhållet skick och med terrass med fin utsikt över Tullingesjön. Planlösning enligt följande;

Entréplan: stor uteplats framför entrén
- Hall
- Vardagsrum med utgång till stor balkong med fri utsikt mot grönt och vatten.
- Kök; modernt kök med sittplats för ca 6 personer
- Sovrum 1
- Badrum; helkaklat med dusch, wc, handfat, handduksvärmare och tvättpelare

Övre plan:
- Sovrum 2
- Sovrum 3
- Wc med handfat

 Oisolerad gäststuga

Fastighetens tredje byggnad är en liten knuttimmrad gäststuga om ca 15 kvm av enklare karaktär som varken är isolerad eller har installerat vatten/avlopp. Stugan har en egen terass som är angränsande till Bostadshus 1.

 

Tullinge 19:266

Markareal: 1 192 kvm.

På fastigheten finns tre stycken byggnader med varierande funktion och ändamål. Utöver byggnaderna är det mycket kommunikationsyta samt flertalet p-platser. Fastighetens norra del utgörs av naturslänt med kraftig höjdnivåskillnad. 

Bostadshus 3 är inrett för bostadsändamål i två plan i souterräng samt vindsplan. När huset byggdes 2007 så anpassades huset byggnadstekniskt invändigt för totalt fem bostäder. Dock så strider antalet bostäder mot gällande detaljplan varför fastighetsägaren fick efter färdigställt byggande bygga om så att det endast blev två bostäder.

Nedre plan och mellanplan utgörs av en lägenhet på vardera plan som vid byggnationen var tänkt att bli två på varje plan. 

Därav har varje lägenhet två separata ingångar, två badrum med wc, dusch och förberedelse för tvättmaskin. Idag finns där ett kök i vardera lägenhet, men förberedelse med el- och röranslutningar för installation av ett andra kök är klart och det finns möjlighet att avdela allt till två enheter endast genom att sätta igen en dörröppning.

Vindsplan har egen ingång utifrån genom trappa och är inrett med badrum samt förberedelse för kök. Dock saknas takfönster vilket gör att ytan är mörk samt ytskikten är ej färdiga. Nyttjas idag som förråd.

Entréplan: Lgh 1, ca 78 kvm
- Två ingångar, två stora rum med öppen planlösning, två helkaklade badrum, fullutrustat kök. Fönster åt flera väderstreck.

Souterrängplan: Lgh 2, ca 78 kvm
- Två ingångar, två stora rum med öppen planlösning, två helkaklade badrum, fullutrustat kök. Fönster mot gårdsplan.

 Vindsplan om ca 66 kvm: 

- Utvändig trappa upp till entrén
- Inrett för två rum, helkaklat badrum vilket ej är helt färdigställt, förberett att kunna bygga ett kök.

 Bostadshus "Stugan" 
"Stugan" är en mindre byggnad i markplan samt källare som är inredd som en egen bostadsenhet 1 rok om ca 28 kvm med eget kök och badrum. Källarplanet utgörs av bägge fastigheternas gemensamma pannrum som är ihopkopplat genom kulvertar.


 Förråd/verkstad
Oisolerad förrådsbyggnad på plintar som antingen kan nyttjas för förvaring eller som fastighetsskötarverkstad. Ca 25 kvm. 

 

Tullinge 19:298

Markareal: 125 kvm.
Fastigheten är obebyggd och är en smal remsa mellan 19:265, 19:266 och Huddingevägen. Idag består den av insynsskyddande grönska. Den är för smal för att kunna nyttjas till något självständigt ändamål utan tjänar sitt syfte att höra ihop med de övriga två fastigheterna. 

P-plats möjligheter: 

Totalt plats för ca 8-9 bilar varav 1 bil i garaget.

 

Utförda renoveringar:

  • Nytt golv i kök och hall, hus 1 (2021)
  • Ny altan, hus 1 (2021)
  • Våtutrymme dusch, hus 1 (2016)
  • Ny altan, hus 2 (2018/19)
  • Ny luftvärmepump till alla hus (2017/18)
  • Stugan med terrass (2010)
  • Nya takpannor, hus 1 (2018/19) 
Kommunikationer

Bra kommunikationer med buss ca 100 meter från fastigheten. Även nära pendeltågsstation Tullinge som tar dig in till Stockholms Central på ca 20 minuter.

Närservice

Restaurang och livsmedelsbutik runt hörnet. Promenadavstånd till Tullinge centrum med komplett utbud avseende matbutik och annan service.

Instruktion om försäljning

FÖRUTSÄTTNINGAR

Försäljningsprospektet grundar sig på information som erhållits från säljaren samt från andra källor. Ingen garanti lämnas avseende innehållets riktighet. Säljaren samt Bjurfors Näringsliv friskriver sig uttryckligen från allt ansvar, eventuella fel eller ofullständigheter i prospektet eller i annan information, muntlig eller skriftlig, som tillhandahålls intressent till fastigheten.

Köpare av fastigheter har en långtgående undersökningsplikt. Spekulanter uppmanas därför att inför ett eventuellt förvärv noggrant utföra sin undersökningsplikt avseende fastighetens skick och övriga frågor som är av vikt för spekulanten.

Mottagare av prospektet förbinder sig att endast använda den för detta ändamål och inte kopiera eller delge den till andra utan skriftligt tillstånd.

Säljaren förbehåller sig rätten att avböja bud, avsluta pågående förhandlings- eller försäljningsprocess eller ändra ovan angivna riktlinjer utan att ange skäl för detta.

FÖRSÄLJNINGSPROCESSEN

Potentiella köpare inbjuds härmed, på basis av detta prospekt, att lämna indikativa bud på fastigheten. Buden ska anges med hänsyn tagen till eventuell latent skatteskuld.

Försäljningen kommer att genomföras som en fastighetsöverlåtelse. Inga finansieringsvillkor medges. Köparen står för egna förvärvskostnader.

10 % av fastighetsvärdet erlägges i form av handpenning på dagen för tecknande av köpekontrakt. Resterande del av köpeskillingen erläggs på tillträdesdagen.

Fastigheten överlåtes i befintligt skick och ägaren kommer att friskriva sig från allt ansvar för faktiska fel och brister, rättsliga fel, rådighetsfel och andra fel som ansvar för s k dolda fel. Spekulanter skall tillsammans med bud även lämna en kortfattad beskrivning av spekulant samt redogöra för tänkt finansieringsstruktur. Möjlig tillträdesdag skall anges. Spekulanter kommer ges tillfälle att genomföra en såväl teknisk som ekonomisk Due Diligence av fastigheten och bolaget.

Tidplan

FÖR DENNA FÖRSÄLJNINGSPROCESS AVSES TIDPLANEN ENLIGT NEDAN FÖLJAS.

Visning av fastigheten sker efter överenskommelse.

Visning fram till: Löpande.
Indikativt bud senast: Löpande.
Loi samt due dilligence start senast: Enligt överenskommelse.
Överlåtelseavtal tecknas senast: Enligt överenskommelse.
Tillträde senast: Enligt överenskommelse.