Hindås Stationsväg 17A-E
Härryda
Bostadsfastighet
Adress:
Hindås stationsväg 17A-E
Pris:
6 900 000 kr
Hyresintäkt:
426 516 kr/år
Bruttoarea:
306 Kvm

Välskött bostadsfastighet i Hindås

Här erbjuds en fullt uthyrd bostadsfastighet med fem lägenheter i centrala Hindås. Fastigheten är i fint skick med närhet till sjö och natur.

Fastighetsbeskrivning

Lättskött bostadsfastighet innehållande 5 lägenheter på 2 plan om ca 306 kvm och en total hyresintäkt om 426 516 kr/år.

Lägenhet 1: Fastighetens fyrarumslägenhet om ca 115 kvm är utformad i etage. Lägenheten är i gott skick med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här finns tillgång till två större sovrum, helkaklat badrum med tillhörande relaxavdelning som är utrustad med bastu samt jacuzzi.

Lägenhet 2: På bottenplan erbjuds en lägenhet om 30 kvm. Lägenheten har trägolv, tapetserade väggar och ett trevligt ljusinsläpp. Här finns vardagsrum/allrum, kök med öppen planlösning med tillhörande matplats samt ett helkaklat badrum. 

Lägenhet 3: En trerumslägenhet om ca 63 kvm erbjuds på bottenplan. Lägenheten har trägolv, ljusa väggar och ett kök med klinkergolv med tillhörande matplats. Vardagsrummet består av en öppen och social yta och ett större sovrum.

Lägenhet 4: På första våningen erbjuds fastighetens andra enrumslägenhet om ca 30 kvm. Lägenheten har ett modernt och stilrent kök med tillhörande matplats och vardagsrum/allrum. Badrummet är helkaklat.

Lägenhet 5: På första våningen finns en trerumslägenhet om ca 68 kvm. Lägenheten är fördelad över sovrum, kök, vardagsrum med matplats och badrum. 

 

Ansvarig Mäklare

Viktor Gustafsson
Viktor Gustafsson Reg. Fastighetsmäklare Transaktionsrådgivare viktor.gustafsson@bjurfors.se
031-761 79 81