• Berta Jönsson väg 19
Halmstad
Övrigt
Adress
Berta Jönssons väg 19
Pris
14 000 000 kr
Hyresintäkt vid fullt uthyrt
1 328 000 kr/år

För mer information kontakta

Viktor Gustafsson Viktor Gustafsson Reg. Fastighetsmäklare Transaktionsrådgivare viktor.gustafsson@bjurfors.se
031-761 79 81

Kontakta mäklaren för visning

För mer information kontakta

Tommy Håkansson Tommy Håkansson Transaktionsrådgivare tommy.hakansson@bjurfors.se
031-761 79 82
072-253 43 88

Kontakta mäklaren för visning

Vandrarhem med utmärkt läge!

Unikt tillfälle att förvärva ett vandrarhem i Halmstad med stora möjligheter. Utmärkt läge med närhet till bad, golf och nöjespark samt möjlighet till eget boende i friliggande villa.

Fastighetsbeskrivning

Större fastighet med två byggnader och en arrendetomt. Idag driver säljarnas ett vandrarhem med bra beläggning i de två byggnaderna.

Byggnadsbeskrivning

Den röda byggnaden om ca 400 kvm uppfördes 2007 och är inredd med 14 rum med 2-5 bäddar i varje rum. Här finns även ett stort gemensamt kök med flertalet matgrupper och en vardagsrumsdel med soffor. I anslutning till rummen finns två större gemensamma badrum. Badrummen är helkaklade och utrustade med bänkar och krokar för avhängning, handfat, speglar samt duschar med duschdraperier. Utöver dessa finns även ett handikappanpassat badrum med dusch samt fyra toaletter. Byggnaden värms upp med en luft/vattenvärmepump. 

Den gula villan uppfördes 1929 och har renoverats löpande genom åren. Villan har en total boarea om ca 250 kvm fördelat på
6 sovrum, kök, badrum och två vardagsrum/samlingsrum. Byggnaden värms upp med bergvärme. 

Omgivning/Natur

Fastigheten är belägen i anslutning till ett bostadsområde med villor och flerbostadshus och är omgiven av grönytor och ett mindre skogsparti. Från fastigheten är det endast ca 200 meter till Halmstad äventyrsland och ca 400 meter till havet.

Kommunikationer

Fastigheten ligger med bra anslutning till kollektivtrafiken. Med buss tar man sig enkelt vidare ut till Tylösand eller in till Halmstad centrum. 

Närservice

I närområdet finns flera matbutiker, restauranger och idrottsanläggningar.