Brf Bro Företagspark
Upplands-Bro
BRF Industri/Lager
Adress:
Tryckfärgsvägen 1
Pris:
1 695 000 kr
Bruttoarea:
210 Kvm

Verksamhetslokaler med bra läge i Bro

Nyproducerade bostadsrättslokaler med närhet till E18:an i Bro . Lokalerna är i två plan med öppna ytor för t ex verkstad, kontor eller lager. Bra takhöjd och stor vikport. Låg månadskostnad i moderna lokaler på ca 210 kvm fördelat på två plan.

Tillträde preliminärt i slutet av 2022.

För mer info, gå in på projektets hemsida: http://www.brfbroforetagspark.com/

Fastighetsbeskrivning

Bjurfors Näringsliv har nu påbörjat försäljningen av 16 verksamhetslokaler i Brf Bro Företagspark. Moderna och yteffektiva lokaler om ca 210 kvm fördelat på 2 plan. Nedre plan med stor vikport  (b 4,0 x h 4,5 m) och rejäl takhöjd på 4,8 meter, mycket väl lämpad för produktion, lager, verkstad , butik eller liknande. Övre plan, vilket nås med interntrappa, används lämpligen som kontor, personalutrymme eller liknande. Takhöjd på övre plan är ca 2,63 - 3,10 meter.  

Till varje lokal tillhör 2 p-platser i anslutning till respektive lokal. Det går att hyra extra platser för den som har större behov av parkeringsyta. Staketomgärdad och hårdgjord gårdsplan med grindar som hålls låsta efter arbetstid. 

Lokalerna levereras med indraget v/a, el och fiber. Belysning på de båda våningsplanen, mekanisk till- och frånluftsventilation. Uppvärmning genom bergvärme,  En oljeavskiljare i varje lokal med gemensam tömning som ingår i avgiften till föreningen. Trappa mellan våningsplanen, spångolv på övre plan. 

Inredning i form av wc, dusch, pentry, kontorsrum etc svarar köparen själv för, alternativt går det att köpa till som tillval. Det är även möjligt att köpa fler lokaler som slås samman till en större enhet, t ex i syfte att skapa en lokal där man kan köra rakt igenom lokalen. 

Omgivning/Natur

Fastigheten är belägen inom Skällsta industriområde precis intill Mälarbanan och med närhet till samhället Bro.  Fastigheten gränsar till Enköpingsvägen just efter korsningen med Håtunavägen som utgör infart till Bro. Fastigheten har ett gott skyltläge och god tillgänglighet till E18.

Kommunikationer

Pendeltågstation finns i Bro Centrum ca 1 km från fastigheten. Resan till Stockholm tar 34 minuter med pendeltåg och ca 30 minuter med bil. 

Ekonomi

Exempel på finansiering och månadskostnad för lokal om ca 210 kvm

Pris: 1 695 000 kr
Egen insats (50%): 847 500 kr (banker lånar normalt ut 50% av köpeskillingen)
Banklån (50%): 847 500 kr
Ränta: 3% (uppskattad ränta)

Prel brf Årsavgift: 78 000 kr
Lånekostnad: 25 425 kr
Totalkostnad / år: 103 425 kr
Totalkostnad / mån: 8 619 kr
Årskostnad / kvm: 492 kr
Bedömd hyra för motsvarande lokal:  Ca 1 200 kr/kvm/år
Bedömd besparing jämfört med att hyra: 148 575 kr/år.

Kostnad för uppvärmning samt för tillval i form av wc, dusch och pentry etc tillkommer.

Ansvarig Mäklare

Tomas Solberg
Tomas Solberg Reg. Fastighetsmäklare - Transaktionsrådgivare tomas.solberg@bjurfors.se
070-782 00 84