• Fastigheten
  • Lokal 12 och 13
  • Bv med port
Upplands Väsby
Lager - Uthyres
Adress
Jupitervägen 8A
Hyra
1 600 kr/kvm/år
Årshyra
278 400 kr/år
Lokalarea
174 Kvm
Lokalarea
174 Kvm

För mer information kontakta

Susanne Askvall Susanne Askvall Lokalmäklare - Uthyrare susanne.askvall@bjurfors.se
070-976 91 06

Kontakta mäklaren för visning

Verksamhetslokaler nära E4 i Upplands Väsby

Nyproducerad lokal i två plan för lager -/verkstad med generös takhöjd i bottenvåningen och kontor en trappa upp i Njursta industriområde, Upplands Väsby. Lokalen är inredd med kontorsgolv, trinettkök, wc och dusch på övervåningen. Fiber finns.

Planlösning

Bottenvåningen har en entrédörr och en lastport, här är takhöjden 4.80 meter. Bottenvåningen är 14.25 meter djup och 6.30 meter bred. Här finns golvbrunn med gemensam oljeavskiljare samt två stycken 3 fasuttag. En ståltrappa binder ihop undervåningen med övervåningen som är lämpad för kontorsytor. Det är också framdraget VA för wc med dusch och ett trinettkök. Övervåningen har en takhöjd på ca 2.50 meter - 3.30 meter.

Kommunikationer

Bil: Mälarvägen som löper genom Njursta tar dig snabbt till E4 i öster och E 18 i väster. Avståndet till centrala Stockholm är ca 2,5 mil.

Buss: Direkt utanför fastigheten stannar buss 535 som går till Upplands Väsbys pendeltågsstation.Närservice

I en närbelägen fastighet finns en välbesökt lunchrestaurang och ytterligare ett hundratal meter bort finns bensinstation och ett Hemköp. Väsby centrum med diverse utbud ligger ca 5 minuter bort med bil