• Skyttbrinks industriområde
  • Takhöjd om 5,6 m
  • Betonggolv med två brunnar
Botkyrka
BRF Industri/Lager
Adress
Skyttbrinksvägen 27, lokal 13
Pris
2 200 000 kr

För mer information kontakta

Hampus Tapper Hampus Tapper Reg. Fastighetsmäklare - Transaktionsrådgivare hampus.tapper@bjurfors.se
070-782 00 86

Kontakta mäklaren för visning

Verkstads-/lagerlokal - Tullinge/Tumba, Skyttbrinks industriområde

Bostadsrättslokal i populära Skyttbrinks industriområde – Tullinge/Tumba!
Lokal om ca 150 kvm med bra takhöjd om 5,6 meter. Perfekt för t ex hantverksföretag som behöver både verkstad/lager och kontor. Attraktivt läge alldeles intill väg 226 Huddingevägen samt E4/E20.
Kan även överlåtas med befintlig hyresgäst med en månadshyra om 17 000 kr/mån.

Fastighetsbeskrivning

Föreningen Brf Skyttbrink Företagspark äger och förvaltar fastigheten Botkyrka Skyttbrink 43. Adressen är Skyttbrinksvägen 27. På fastigheten finns en industribyggnad. Fastigheten är uppförd 2017. Föreningen har 21 lokaler om totalt ca 3 083 kvm. Stålstomme på gjuten armerad betongplatta med ytterväggar i plåt och yttertak av papp. Tomtareal om ca 5 215 kvm, staketomgärdad, asfalterad, anlagd med p-platser, kör- och uppställningsytor.

Köpare skall vara juridisk person med registrerad F-skatt samt moms.

Uthyrning i andra hand är tillåtet.

Planlösning

Lokalen är ca 150 kvm fördelat på två våningsplan.

Entréplan har en port med skjutdörrar om ca 4,5 x 4,5 meter samt en separat entrédörr där en trappa leder upp till övre plan. Entréplan har en takhöjd om ca 5,6 meter, betonggolv med två golvbrunnar ,ena golvbrunnen är kopplad till oljeavskiljare, lysrörsbelysning i tak.

Övre plan nås via en ståltrappa från entréplan. Öppna ytor perfekt för kontor eller lättare lager. Stort fräscht och helkaklat badrum med dusch, wc, handfat och tvättmaskin samt plats för omklädnad. Här finns även ett pentry. På golvet ligger laminatgolv och det sitter lysrörsbelysning i taket. Från kontorsdelen finns en dörr ut till balkongen (nödutgång) som löper längs ena sidan av lokalen.

Till lokalen hör två p-platser på den staketomgärdade och asfalterade gårdsplanen. 

Kommunikationer

Fastigheten ligger bredvid väg 226, härifrån kommer man även snabbt ut på E4/E20.
Goda kommunikationer med buss och pendeltåg (Tullinge, Tumba C). Cirka 25 minuter med bil eller pendeltåg till/från Stockholm C och Södertälje C på 20 minuter. 15 minuter gångväg och 10 minuter cykelbanan till/från Tumba centrum.

Närservice

Flertalet restauranger och livsmedelsbutiker finns i närområdet.

Ekonomi

Månadsavgift: 5 162 kr/mån ex moms
Ingår: Två parkeringsplatser, fastighetsskatt, VA och fastighetsskötsel
Ingår ej: El och försäkring

Exempel på finansiering och månadskostnad för lokalen:

Pris: 2 200 000 kr

Egen insats (50%): 1 100 000 kr (banker lånar normalt ut till 50% av köpeskillingen)
Banklån (50%): 1 100 000 kr
Ränta: 2,5% (uppskattad ränta)

Årsavgift till brf: 61 944 kr
Lånekostnad: 27 500 kr
Totalkostnad / år: 89 444 kr
Totalkostnad / mån: 7 454 kr
Årskostnad / kvm: 596 kr
Hyran som betalas idag, vilket också är bedömd marknadshyra, är ca: 1 350 kr/kvm/år

Instruktion om försäljning

FÖRUTSÄTTNINGAR

Försäljningsprospektet grundar sig på information som erhållits från säljaren, föreningen samt från andra källor. Ingen garanti lämnas avseende innehållets riktighet. Säljaren samt Bjurfors Näringsliv friskriver sig uttryckligen från allt ansvar, eventuella fel eller ofullständigheter i prospektet eller i annan information, muntlig eller skriftlig, som tillhandahålls intressent till fastigheten.

Köpare av fastigheter har en långtgående undersökningsplikt. Spekulanter uppmanas därför att inför ett eventuellt förvärv noggrant utföra sin undersökningsplikt avseende fastighetens skick och övriga frågor som är av vikt för spekulanten.

Mottagare av prospektet förbinder sig att endast använda den för detta ändamål och inte kopiera eller delge den till andra utan skriftligt tillstånd.

Säljaren förbehåller sig rätten att avböja bud, avsluta pågående förhandlings- eller försäljningsprocess eller ändra ovan angivna riktlinjer utan att ange skäl för detta.

FÖRSÄLJNINGSPROCESSEN

Potentiella köpare inbjuds härmed, på basis av detta prospekt, att lämna indikativa bud på fastigheten. 

Inga finansieringsvillkor medges. Köparen står för egna förvärvskostnader.

10 % av fastighetsvärdet erlägges i form av handpenning på dagen för tecknande av köpekontrakt/aktieöverlåtelseavtal. Resterande del av köpeskillingen erläggs på tillträdesdagen.

Fastigheten och bolaget överlåtes i befintligt skick och ägaren kommer att friskriva sig från allt ansvar för faktiska fel och brister, rättsliga fel, rådighetsfel och andra fel som ansvar för s k dolda fel. Spekulanter skall tillsammans med bud även lämna en kortfattad beskrivning av spekulant samt redogöra för tänkt finansieringsstruktur. Möjlig tillträdesdag skall anges. Spekulanter kommer ges tillfälle att genomföra en såväl teknisk som ekonomisk Due Diligence av fastigheten och bolaget.