Industrifastigheter till salu

Med en bred erfarenhet från lager, verkstads- och logistikfastigheter kan våra rådgivare hjälpa till med utveckling, projektledning, försäljning och uthyrning av industrifastigheter. Att hitta en fastighet som passar för industri kan vara svårt. Det är därför vi finns till, för att hjälpa dig hitta rätt fastighet och vara en hjälpande hand processen igenom. Här hittar du industrifastigheter som är till salu i Stockholm, Göteborg och Malmö just nu. Vi hjälper dig att köpa din industrifastighet!

Inga objekt hittades

Inga matchande objekt kunde hittas. Vänligen gör en ny sökning.

Alla typer av industrifastigheter

Vi jobbar med allt från små industrifastigheter upplåtna med hyres- eller bostadsrätt till stora logistikanläggningar med tiotusentals kvadratmeter i lokalarea. Vare sig du ska köpa, sälja, hyra eller hyra ut kan våra rådgivare ge dig en helhetslösning för hela processen. Det spelar ingen roll om du letar du efter en fastighet för eget bruk, för förvaltning eller utveckling, vi hjälper dig med hela processen.

Under 25 år har vi på Bjurfors Näringsliv utvecklat ett brett kontaktnät av bland annat fastighetsbolag, byggaktörer och finansiärer. Med vårt nätverk i grunden får du som söker efter industrifastigheter i Stockholm, Göteborg eller Malmö en trygg och lönsam helhetslösning.

Vad är en industrifastighet?

En industrifastighet är en typ av fastighet som är utformad för att bedriva industriverksamhet i. Inom detta begrepp räknas även fastigheter som inte klassan som industrier normalt sett. Exempel på dessa är till exempel:

  • Hangar
  • Förråd
  • Ett lagerutrymme som inte är kopplad till en industribyggnad

Hur värderas en industrifastighet?

Det finns flera faktorer som man brukar räkna på när man värderar en industrifgastighet. Bland de två största faktorerna är läget på fastigheten samt hur mycket inkomster som fastigheten har potential i att bringa in.

Är det tillåtet att bo i en industrifastighet?

Det är inte tillåtet att bo i en industrifastighet på grund av alla de risker och faror som finns. Det har dock blivit vanligare att människor ändå bor i en indsutrifastighet trots förbudet.

Att tänka på när man letar efter industrifastigheter

Att hitta räött industrifastighet kan vara en svår och tidskrävande uppgift. Det är därför vi finns för dig med vårt expertis och erfarenhet.
Tillsammans går vi igenom följande punkter när vi sållar fram den bästa industrifastigheten för dig:

  • Vad finns det för tillväxt- och utvecklingspotential i området
  • Hur ser kommunikationerna till och från området ut
  • Vilka andra företag finns i området
  • Finns det service i området för att tillgodose både företagets och personalens önskemål och behov

Som du märker finns det mycket att tänka på – Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt industrifastigheter för dina behov.