BRF industri- & lagerlokaler i Stockholm, Göteborg & Malmö

Är du intresserad av att sälja eller köpa BRF industrilokaler & lagerlokaler? Vi på Bjurfors Näringsliv har lång erfarenhet inom både köp- & säljrådgivning inom detta område. Vi hjälper dig genom hela processen om du vill sälja eller köpa en industrilokal eller lagerlokal. Nedan hittar ni objekt som är till salu hos oss just nu.

Försäljning & förvärv av industrilokaler och lagerlokaler

Vi har 25 års erfarenhet utav köp- och säljrådgivning av BRF industrilokaler & lagerlokaler. Med vårt breda kontaktnätverk som vi har jobbat fram genom åren kan vi hjälpa dig på bästa sätt genom hela affären. Vi ser till att affären går rätt till och att båda parter blir nöjda med resultatet. Vårt fokus ligger på de större regionerna i landet så som Stockholm, Göteborg & Malmö.

Fokus på nöjda parter

För oss är det viktigt att samtliga inblandade parter blir nöjda med affären. Tack vare vår mångåriga erfarenhet, analyserar vi vem som är den bästa köparen och är med er genom hela processen. Bjurfors Näringsliv representerar fastighetsägaren genom hela processen, från första möte till slutförd affär. En djupgående analys utförs och en prissättning sätts baserat på analysen, kompletterat med vår strukturerade försäljningsprocess. Vi jobbar med ett stort fokus på att få hösta möjliga försäljningspris för ditt objekt. Vårt mål är är att du ska bli tillfredsställd med resultatet och återkomma som kund till oss.

Välkommen att kontakta oss på Bjurfors Näringsliv om du har några frågor eller funderingar.