BRF butikslokaler och kontorslokaler Stockholm, Göteborg & Malmö

Att köpa en BRF butiks-/kontorslokal är en ekonomiskt fördelaktig affär. Du betalar till dig själv istället för att betala en avgift till din hyresvärd. Vi har lång erfarenhet av att förmedla BRF kontorslokaler i Stockholm, Göteborg & Malmö. Våra rådgivare hjälper dig igenom affären så att allt går rätt till. Här kan du hitta objekt som är till salu just nu.

Inga objekt hittades

Inga matchande objekt kunde hittas. Vänligen gör en ny sökning.

Försäljning & förvärv av BRF kontorslokaler

Vi stöttar dig i processen med att köpa eller sälja BRF kontorslokaler. Vi arbetar främst i de större regionerna Stockholm, Göteborg & Malmö. I vissa fall förmedlar vi lokaler även i övriga Sverige. Vi ser till att hitta den bästa köparen eller säljaren till just dina lokaler, och ser till att hela processen går rätt till från början till slut. Vårt mål är att skapa rättvisa och smidiga försäljningsprocesser som gynnar båda parter.

BRF Kontorslokal – Ett fördelaktigt ägande

Genom att äga dina lokaler i stället för att hyra dom så kan du spara mycket pengar på sikt. Eftersom du betalar till dig själv i stället för till en hyresvärd så skapar du mervärde för dig och ditt företag.

Om du vill ha mer information eller vill ha hjälp med att förmedla BRF kontorslokaler så får du gärna kontakta oss på Bjurfors Näringsliv.