Mark
Bostadsfastighet
Adress:
Sandryd Grindsmossen 1
Pris:
4 995 000 kr
Bruttoarea:
528 kvm
Markareal:
10599 kvm

Bostadsfastighet med utvecklingspotential

En spännande fastighet innehållande byggnader som är anpassade för boende, konferens samt café. Här finns stora utvecklingsmöjligheter i form av ombyggnation samt hyresgästanpassning. 

Fastighetsbeskrivning

Sandryd Grindsmossen 1 

Flertalet spännande byggnader med möjlighet till bostadsyta, café och restaurangverksamhet eller utveckling till passande verksamhet. Fastigheten är belägen i ett lugnande landskap som ligger i närhet av både natur och sjö. Byggnaderna har genomgått renovering och bedöms därför vara i ett gott skick.

Bostadsbyggnad 1:

Bostadshuset om ca 100 kvm är fullt uthyrt och uppfört 2001. Byggnaden är fördelad över kök med vardagsrum i öppen planlösning samt ett sovrum. Helkaklat badrum.

Bostadsbyggnad 2:

Den större bostadsbyggnaden om ca 168 kvm är uppförd och tillbyggd mellan år 1991 och 1997. Huset är fördelat över kök med matplats, vardagsrum med kamin, 4 sovrum samt 2 helkaklade badrum varav ett av de erbjuder tvättutrustning.

Café- och restaurangbyggnad:

Byggnaden om ca 150 kvm har tidigare använts för café- och restaurangverksamhet. Den äldsta delen av byggnaden är från 1700-talet som tillbyggts under år 2001. Byggnaden har ett fullt utrustat restaurangkök i anslutning till kök/cafékassa, matsal, lounge och badrum med plastmatta, våtrumstapet samt en kaklad duschhörna. 

Ekonomibyggnad:

Isolerad ekonomibyggnad om ca 90 kvm med trästomme, träpanel och plåttak. Grusat golv. Används som garage och förråd.

Ansvarig Mäklare

Mikael Bjering
Mikael Bjering Reg. Fastighetsmäklare Transaktionsrådgivare mikael.bjering@bjurfors.se
070-332 55 10