Bostadsfastigheter i Stockholm, Göteborg & Malmö

Bostadsfastigheter är fastigheter som är bebyggda med bostadsbyggnat. Exempel på bostadsfastigheter kan vara villa, radhus eller flerfamiljshus.

Vi på Bjurfors Näringsliv har lång erfarenhet av både köp- och säljrådgivning av bostadsfastigheter. Ska du sälja en bostadsfastighet kan vi hjälpa dig genom hela processen. Vi analyserar vem som är den bästa köparen; en bostadsrättsförening eller en investerare. Oavsett vem vi bedömer vara den bästa köparen hjälper vi dig igenom hela processen. Vi representerar fastighetsägaren genom hela vägen från första mötet till slutförd affär. Med en djupgående analys och prissättning, kompletterat med vår strukturerade försäljningsprocess, kan vi garantera högsta försäljningspris.

För er som funderar på att bilda en bostadsrättsförening för att kunna köpa fastigheten ni bor i genom ombildning till bostadsrätt är det också en god idé att kontakta oss då vi även jobbar som rådgivare till bostadsrättsföreningar. Vår kompletta ombildningstjänst omfattar alla delar i processen från första förhandlingen med fastighetsägaren fram till dess att bostadsrättsföreningen förvärvat fastigheten och fått lagfart.

Vi kan hjälpa till med försäljningar och bostadsrättsombildningar över hela landet. Välkommen att kontakta oss så ska vi med hjälp av vår 25-åriga erfarenhet och vårt stora kontaktnät hjälpa er till en bra affär.