Bostadsfastigheter till salu

Vi på Bjurfors Näringsliv har lång erfarenhet av både köp- och säljrådgivning av bostadsfastigheter i Stockholm, Göteborg & Malmö. Ska du sälja eller köpa en fastighet hjälper vi dig genom hela processen och ser till att båda parter bli nöjda med affären. På denna sidan hittar du bostadsfastigheter till salu just nu.

Vi förmedlar bostadsfastigheter i Stockholm, Göteborg & Malmö

Vi har en gedigen erfarenhet utav av att förmedla bostadsfastigheter över hela landet med fokus på Stockholm, Göteborg & Malmö. Vi har ett brett kontaktnät över hela Sverige. Detta bidrar till en smidig och rättvis process för samtliga parter när en bostadsfastighet mäklas.

Det finns flera olika typer av lokaler som bostadsfastigheter kan innehålla. Dels kan det finnas lokaler som hyrs ut till t ex företaget och dels lokaler som består av bostäder.

Vi analyserar vem som är den bästa köparen, till exempel en bostadsrättsförening eller en investerare. Oavsett vem vi bedömer vara den bästa köparen hjälper vi dig igenom hela processen. Vi representerar fastighetsägaren genom hela affären, från första mötet till slutförd affär. Med en djupgående analys och prissättning, kompletterat med vår strukturerade försäljningsprocess, kan vi garantera högsta möjliga försäljningspris.

Försäljning & ombildning av bostadsfastigheter

Vi kan också hjälpa till med försäljningar och bostadsrättsombildningar över hela landet.
Vi stöttar er som vill köpa fastigheten ni bor i och bilda en bostadsrättsförening, då vi även jobbar som rådgivare till bostadsrättföreningar. Vår kompletta ombildningstjänst omfattar alla delar i processen från första förhandlingen med fastighetsägaren fram till dess att bostadsrättsföreningen förvärvat fastigheten och fått lagfart.

Bjurfors – din mäklare när det kommer till bostadsfastigheter

Tveka inte att kontakta oss för mer information och stöttning i att förvärva eller sälja bostadsfastigheter!