Lokalen
Vaxholm
Kontorslokal - Uthyres
Adress:
Norrhamnsgatan 3
Bruttoarea:
500 kvm

Hyr hel kontorsbyggnad i Vaxholm

Här ges möjligheten till att hyra en hel byggnad med atriumgård och direkt närhet till Norrahamnen i skärgårdsidyllen Vaxholm. Lokalen har delvis en mycket generös takhöjd med ett fint ljusinsläpp. Lokalen är uppdelad i både större öppna ytor och mindre kontors/-mötesrum. I mitten av lokalen finns atriumgården. En representativ reception finns innanför entrén.

Planlösning

Utanför entrén finns gott om parkeringar. Innanför entrén möts man av en representativ reception, här finns också en wc-grupp med en hwc. Till vänster in i lokalen möts man av en större öppen yta med en generös takhöjd och takfönster. Vidare in i lokalen finns ett större konferensrum, ett öppet kontorslandskap samt några mindre kontorsrum. Här finns också en wc- grupp med dusch. Till höger om receptionen kommer man till flera kontors/-mötesrum alla med havsutsikt, över denna del finns ett loft. Mitt i byggnaden ligger atriumgården.

Omgivning

Centralt läge i Vaxholm vid Norrhamnens brygga. All tänkbar service finns, så som restauranger, caféer och affärer inom ett kort promenadavstånd. 

Kommunikationer

Med bil ifrån Stockholms city tar det ca 30 minuter. Bussar ifrån T-centralen tar ca 50 min. Vaxholmsbåtar ifrån Slussen tar ca 50 minuter.

Ansvarig Mäklare

Susanne Askvall
Susanne Askvall Lokalmäklare - Uthyrare susanne.askvall@bjurfors.se
070-976 91 06