Kontorslokaler i Göteborg & Stockholm

På Bjurfors Näringsliv har vi under åren samlat på oss mängder med erfarenhet av både köp- & säljrådgivning av kontorslokaler. Vi erbjuder kontorslokaler i Malmö, Göteborg, Stockholm och många andra städer och orter.

Vill du sälja en kontorslokal kan vi hjälpa dig genom hela processen. Vi strävar alltid efter att hela affären går rätt till för samtliga parter som är inblandade. För att samtliga skall bli nöjda analyserar vi vem som är den bästa köparen. Vi har en öppen dialog med våra intressenter och är med som rådgivare processen igenom.

Bjurfors Näringsliv representerar fastighetsägaren genom hela processen. Från att första mötet är avklarat till slutförd affär. Genom vår djupgående analys och prissättning, kompletterat med vår strukturerade försäljningsprocess, kan vi garantera högsta försäljningsprocess.

Tack vare vår 25-åriga erfarenhet av både köp- & säljrådgivning av kontorslokaler samt breda kontaktnät, är vårt mål att hjälpa er till en väl utförd affär samtliga parter emellan.

Kontorslokaler

Stockholm är en stor stad som ständigt expanderar, detta innebär Att hyra kontor i Stockholm upplevs av många som en krångligare process än vad det behöver vara. Det stämmer att nästan alla som önskar köpa eller hyra kontorslokal i Stockholm vill oftast göra det i samma del av staden. Central business district (CBD) eller stadskärna som det kallas på svenska har betydligt högre priser. Bostadsmarknaden är under ständig utveckling, under bara några år har det hänt väldigt mycket inom fastighetsbranschen.

Ett tydligt exempel är att det har blivit mycket vanligare att flera företag delar på en större lokal genom att hyra in sig hos andra. Det finns flertalet fördelar med att dela kontor. Framförallt ökar nyttjandegraden och det skapas fler billigare alternativ för nystartade företag eller verksamheter. Många verksamheter har behov av att befinna sig i centrala lägen och det är till stor fördel att möjligheten för att dela kontorslokal finns.

Att tänka på när man ska hyra kontorslokaler i Göteborg & Sveriges huvudstad

När man letar efter kontorslokaler i Sverige finns det en dela att fundera kring. I denna text tar vi upp flertalet punkter du bör tänka på i syfte att förbereda er för den nya kontorslokalen! Idag blir det alltmer vanligt med aktivitetsbaserade kontorslokaler i form av öppna landskap. En av flera anledningar är att man kan spara in på hyran genom att effektivisera arbetsytan. Detta ställer däremot högre krav på planering och implementering i verksamheten. Nedan har vi samlat ihop några frågeställningar i syfte att hjälpa er hitta rätt kontorslokal i Stockholm, Göteborg, Malmö eller annan stad/ort i Sverige.

  • Vilken storlek önskar ni att kontorslokalen ska ha? Givetvis skiljer sig detta mycket men en fingervisning är ca 8-20 kvm per anställd. Detta beror även om om ni väljer aktivitetsbaserat kontor, öppet landskap eller enskilda kontor.
  • Är ventilationen tillräckligt bra för x antal personer som ska vistas i lokalen?
  • Är önskad kontorslokal anpassningsbar utifall verksamheten utformas i framtiden?
  • Är det en tillräckligt enkel framkomlighet till kontorslokalen för anställda och kunder?
  • Vilka är behoven inom er verksamhet? Hur många separata kontor, konferensrum, arbetsplatser i öppet landskap behövs och så vidare, behöver ni?

Varmt välkommen att kontakta oss på Bjurfors Näringsliv om du önskar mer information.