Lediga kontorslokaler att hyra

Vi erbjuder lediga kontorslokaler att hyra i Stockholm, Göteborg & Malmö med omnejd. På Bjurfors Näringsliv har vi under åren samlat på oss mängder med erfarenhet av uthyrning av olika typer av kontorslokaler. Vi hjälper även dig som vill hyra ut din kontorslokal till en tredje part. Våra processer är snabba, smidiga och gynnar alla parter i affären. Här hittar du lediga kontorslokaler som är tillgängliga att hyra just nu.

En smidig & enkel process för att hyra kontorslokaler


Vi strävar alltid efter att hela processen går rätt till för samtliga parter som är inblandade. Vi analyserar vem som är den bästa hyresgästen för kontorslokalerna och har en öppen dialog med våra intressenter samtidigt som vi är med som rådgivare genom hela processen.

När man letar efter lediga kontorslokaler att hyra vill man att processen ska gå snabbt, smidigt och vara problemfri.
Tack vare vår 25-åriga erfarenhet av uthyrning av kontorslokaler samt breda kontaktnät kan vi stötta er och skapa en smidig uthyrning. Vårt mål att ni ska bli nöjda med era nya kontorslokaler.

Att tänka på när man ska hyra kontorslokaler


När man letar efter lediga kontorslokaler att hyra finns det en del saker att fundera kring. Idag blir det alltmer vanligt med aktivitetsbaserade kontor i form av öppna landskap. En av flera anledningar är att man kan spara in på hyran genom att effektivisera arbetsytan. Detta ställer däremot högre krav på planering och implementering i verksamheten.

Fundera kring detta när du letar efter kontorslokal

 • Vilken storlek önskar ni att kontorslokalen ska ha?
  Givetvis skiljer sig detta mycket men en fingervisning är ca 8-20 kvm per anställd. Detta beror även om ni väljer aktivitetsbaserat kontor, öppet landskap eller enskilda kontor.
 • Att ventilationen är tillräckligt bra för de personer som ska vistas i lokalen.
  Är man för många personer i en liten kontorslokal finns risken att luften blir dålig och man presterar sämre under arbestdagen. Därför är det viktigt med luftiga lokaler med god ventilation.
 • Anpassningsbara kontorslokaler.
  Man vet aldrig när man växer ur sina nuvarande lokaler. Därför är det viktigt att ta en viss höjd på både storlek och anpassningsmöjligheter när man letar efter lediga kontorslokaler att hyra. Se till att företaget får en möjlighet att växa och utvecklas i de nya lokalerna
 • Att det är tillräckligt enkel framkomlighet till kontorslokalen för anställda och kunder.
  Att kunder och personal enkelt kan ta sig till och från lokalerna kan ha en stor påverkan på slutresultatet. Att dina kunder kan komma och träffa er på plats på ett smidigt sätt är en nyckel till framgång. Undersök därför tillgängligheten för de nya kontoren och välj plats med omsorg.
 • Behoven för verksamheten.
  Hur många separata kontor, konferensrum, arbetsplatser i öppet landskap behövs och så vidare är viktigt att tänka på för att välja rätt kontorslokal att hyra. Skapa ett dokument med en lista över vilka krav kontorslokalerna ska ha och utgå sedan ifrån detta i ert letande tillsammans med oss.

Hyr rätt kontorslokal för dina behov – i Stockholm, Göteborg & Malmö


Efter att vi har fått listan på önskemål som ni har för era kontorslokaler så sätter vi igång med processen att hitta rätt lokal för just er verksamhet. Vi har lång erfarenhet av att förmedla kontorslokaler, och med vårt breda kontaktnät så kan du känna dig säker att du kommer hitta rätt. Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa just dig!