Kontorslokaler i Stockholm, Göteborg & Malmö

Vi erbjuder kontorslokaler i Stockholm, Göteborg & Malmö med omnejd. På Bjurfors Näringsliv har vi under åren samlat på oss mängder med erfarenhet av uthyrning av olika typer av lokaler för kontor. Vi hjälper även dig som vill hyra ut din kontorslokal. Våra processer är snabba, smidiga och gynnar alla parter i affären. Här hittar du objekt som är tillgängliga för uthyrning just nu.

Inga objekt hittades

Inga matchande objekt kunde hittas. Vänligen gör en ny sökning.

Vi strävar alltid efter att hela processen går rätt till för samtliga parter som är inblandade. Vi analyserar vem som är den bästa hyresgästen och har en öppen dialog med våra intressenter samtidigt som vi är med som rådgivare genom hela processen.

Tack vare vår 25-åriga erfarenhet av uthyrning av kontorslokaler samt breda kontaktnät, är vårt mål att hjälpa er till en smidig uthyrning av era lokaler.

Att tänka på när man ska hyra kontorslokaler

När man letar efter kontorslokaler finns det en del saker att fundera kring. Idag blir det alltmer vanligt med aktivitetsbaserade kontor i form av öppna landskap. En av flera anledningar är att man kan spara in på hyran genom att effektivisera arbetsytan. Detta ställer däremot högre krav på planering och implementering i verksamheten. Vad ska man då tänka på när man letar lokal?

  • Vilken storlek önskar ni att kontorslokalen ska ha? Givetvis skiljer sig detta mycket men en fingervisning är ca 8-20 kvm per anställd. Detta beror även om ni väljer aktivitetsbaserat kontor, öppet landskap eller enskilda kontor.
  • Är ventilationen tillräckligt bra för x antal personer som ska vistas i lokalen?
  • Är önskad lokal anpassningsbar utifall verksamheten utformas i framtiden?
  • Är det en tillräckligt enkel framkomlighet till kontorslokalen för anställda och kunder?
  • Vilka är behoven inom er verksamhet? Hur många separata kontor, konferensrum, arbetsplatser i öppet landskap behövs och så vidare, behöver ni?

Rätt lokal för dina behov

Efter att vi har fått listan på önskemål som ni har för era kontorslokaler så sätter vi igång med processen att hitta rätt för just er. Vi har lång erfarenhet av att förmedla lokaler för kontor, och med vårt breda kontaktnät så kan du känna dig säker att du kommer hitta rätt. Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa just dig!