Entré till lokalen
Haninge
BRF Industri/Lager
Adress:
Rörvägen 28 lokal nr 28
Pris:
1 890 000 kr
Lokalarea:
200 kvm

Industrihall med stort användningsområde

Rymlig och flexibel industrihall om ca 200 kvm. Passar utmärkt som verkstad, yrkesbutik, lager, kontor eller annan verksamhet.

Fastighetsbeskrivning

Upptäck en modern och flexibel lokal om ca 200 kvm i Jordbro företagsområde, perfekt för egenföretagaren som vill äga istället för att hyra.

Lokalen är nyproducerad 2018, vilket innebär att du kan dra nytta av moderna bekvämligheter och en fräsch atmosfär. 

Planlösning

Den öppna planlösningen ger dig friheten att anpassa lokalen efter dina specifika behov. Du kan skapa en inspirerande arbetsplats, en inbjudande butik, en effektiv verkstad eller en kreativ studio. Låt din fantasi flöda och skapa en lokal som perfekt matchar din verksamhet!

Ljus och luftig

Stora fönster släpper in rikligt med naturligt ljus, vilket skapar en positiv och produktiv arbetsmiljö. Den ljusa och luftiga atmosfären bidrar till en trivsam atmosfär för både dig och dina kunder eller medarbetare.

Strategiskt läge

Jordbro företagsområde erbjuder ett optimalt läge med god tillgänglighet och närhet till både Stockholm och andra viktiga knutpunkter. Oavsett om du vill nå kunder eller samarbetspartners, kommer du att dra nytta av den strategiska placeringen.

 

Övriga detaljer:

  • Upplåtelseform: Bostadsrätt
  • Byggår: 2018
  • Yta: ca 200 kvm
  • Planlösning: Bottenvåningen omfattar industrihall med rak trappa till övre plan.
  • Övre plan med kontor/konferensrum dusch samt kök.
  • Parkering: Gott om parkeringsplatser i anslutning till lokalen

Lokalen är mycket ljus då den har gott om fönster som genererar goda ljusinsläpp

Övre plan omfattar stor kontorsyta samt ett mycket fräscht badrum. Vidare återfinns ett ordentligt kök.

Vattenburen golvvärme via bergvärme. Mekanisk till- och frånluftsventilation. 1 skjutport med måtten 4,5 x 4 meter. Uppställningsplats för flera bilar utanför lokalen. Golvbrunn ansluten till gemensam oljeavskiljare.  

Lokalen är en del av Brf Jordbropark 2, Föreningens byggnad har en total lokalarea på 6 598 kvm och en total markareal på ca 6 000 kvm. 

 

 

Omgivning/service, kommunikationer

Omgivning/Området
Jordbro företagsområde är ett av Stockholmregionens största arbetsområden med cirka 200 hektar planlagd mark för industriändamål. Dominerande verksamheter finns inom lager, distribution och tillverkning, med företag som Coca-Cola och Dagab.

Kommunikationer
Jordbro företagsområde ligger strategiskt bra invid Södertörnsleden och Nynäsvägen ca 30 min söder om centrala Stockholm. Området har genom Södertörnsleden förbindelse med både väg 73 mellan Stockholm och Nynäshamn samt E4/E20 via Huddinge/Flemingsberg. Med kollektiva färdmedel nås området med pendeltåg och buss. I rusningstrafik trafikeras företagsområdet av tre busslinjer som alla angör Jordbro station. Med pendeltåg nås centrala Stockholm inom cirka 25 min. Längs Nynäsvägen går det regionala cykelstråket mellan Stockholm och Nynäshamn.

Service
Inom området finns några lunchrestauranger, gatukök och post. I Jordbro centrum finns ett större utbud i form av restaurang, kafé, livsmedelsbutik, vårdcentral, apotek, småbutiker och bibliotek.

.

Övrigt

Lokalen visas fortlöpande. Kontakta mäklaren för mer information och för att boka visning.

Ansvarig Mäklare

Erik Husén
Erik Husén Reg. Fastighetsmäklare - Transaktionsrådgivare erik.husen@bjurfors.se
070-782 00 47