Kontorslandskap
Solna
Kontorslokal - Uthyres
Adress:
Ankdammsgatan 25
Hyra:
1 478 kr/kvm/år
Fastighetsskatt:
95 kr/kvm/år
Bruttoarea:
433 kvm

Kontor med lager och lastport i Solna

Bra planerad kombinerad lokal om ca 433 kvm med både kontor och lager. Kontorslokalen är belägen på entréplan i gavelläge med ljusinsläpp i 3 olika väderstreck och plats för 18-20 kontorsplatser. Låglager om ca 160 kvm på nedre plan med generöst av plats för förvaring. Lastport på baksidan av fastigheten som är lätt-tillgänglig för leveranser. Flera fina utrymmen för personalen. Tillgänglig från april 2024.

Planlösning

Lokalen disponeras enligt följande;

Entréplan, ca 273 kvm
Öppet kontorslandskap med ljusinsläpp i tre väderstreck. Lokalen har varierat öppna ytor och flertalet rum för arbetsplatser och konferensrum. Möjlighet att möblera upp till 18-20 kontorsplatser beroende på planering. Detta plan har genomgående linoleummatta med ljusmålade väggar. Fint och trevligt kök med spis, ugn, spisfläkt, kyl/frys. Det finns även dusch med bastu och omklädningsrum samt 3 st wc. 

Nedre plan, ca 160 kvm
Spiraltrappan ner till lager och ett utrymme som idag används som friskvård/gym för personal men är lämpat som inre lager eller mindre finverkstad. Lagret är stort och det finns gott om plats. Perfekt med lastport och bra med utrymmen utanför för leveranser. Fönstergaller med lås på samtliga fönster på detta plan. Grovvask samt golvbrunn (som ej är kopplad till oljeavskiljare).

Omgivning

Solna Centrum finns på promenadavtånd (5-10 minuter) och har ett stort utbud av butiker och restauranger, samt apotek, bibliotek, matvarubutik etc. Nära till Solnahallen för dig som är idrottsintresserad.

I närheten finns gröna omgivningar som exempelvis Skytteholmsparken eller strandpromenaden i Huvudsta Strand.

Det är även nära in till city, och det finns fina promenad- och cykelvägar längs vattnet in till Kungsholmen. Kort restid både till fots och med cykel. Det går också mycket lätt och smidigt ta sig ut på Essingeleden och E4:an.

ARENASTADEN
Du kan gå till Populära Arenastaden med Mall of Scandinavia, som är Nordens största köpcentrum med över 230 butiker, 20 restauranger, Sveriges första IMAX biograf med Nordens största dukar och VIP-salonger.

Kommunikationer

Området har mycket goda kommunikationer. Med en kort promenad når du både Solna Centrums T-bana och Huvdstas T-bana. Här kan du ta blå linje mot både Akalla och Hjulsta.

Sundbybergs centrum ligger ca 15 min promenad bort. Där når man pendeltåg, flygbussar, tunnelbana samt busslinjer till Bromma, Ekerö, Danderyd, Årsta, Örby och Älvsjö.

En kort promenad bort finns även tvärbanan som trafikerar sträckan Solna Station - Alvik. Solna station - Sickla. Närmaste hållplats är Solna Business Park.

Övrigt

HYRESGÄSTENS VERKSAMHET:

Då det finns bostäder ovan lokalen är hyresvärden noga med att hyresgästen ej får ha störande verksamhet i form av ljud, buller eller lukt. Hela lokalen hyrs ut till en hyresgäst som avser nyttja lokalen för kontor och lager eller motsvarande. Krav om att hyresgästen bedriver momspliktig verksamhet.

 

TILLTRÄDE:

Nuvarande hyresgästs hyresavtal upphör sista mars 2024. 

 

HYRESGÄSTANPASSNING:

Hyresvärden avser måla upp lokalen samt se över lokalens belysning innan ny hyresgäst tillträder.

 

PARKERING samt YTA PÅ BAKSIDAN:

 

8 p-platser finns att hyra. 5 av dessa är belägna på stora parkeringen, medan 3 är belägna på baksidan av fastigheten på den asfalterade ytan direkt i anslutning till lastintaget.  

Ansvarig Mäklare

Larssan Lundberg
Larssan Lundberg Reg. Fastighetsmäklare - Transaktionsrådgivare larssan.lundberg@bjurfors.se
070-976 91 07

Biträdande Mäklare

Rico Cigel
Rico Cigel Reg. Fastighetsmäklare - Lokalmäklare - Uthyrare rico.cigel@bjurfors.se
070-782 00 88