Butiksdelen i markplan
Stockholm
Lagerlokal - Uthyres
Adress:
Harpsundsvägen 156
Bruttoarea:
1 700 kvm

Nybyggd toppmodern fastighet i Högdalens industriområde

Med inflyttning Q4-2024 så börjar nu denna toppmoderna fastighet att byggas. Möjlighet finns att hyra delar eller hela fastigheten. Nu är detta din chans att säkra en plats i en nybyggd och högkvalitativ fastighet som erbjuder enastående möjligheter för både butik i markplan, lager och lätt industri på plan 1 och 2 .Hyr ett våningsplan eller hela byggnaden. Denna imponerande fastighet sträcker sig över tre våningar med totalt 1700 kvm utrymme. På markplan finns 300 kvm med 100 kvm entresolplan som är perfekta för att rymma din butik, med utmärkt exponeringsmöjligheter och lättillgänglighet för kunder. Plan 1 och 2 är lämpade för lager/lättindustri. Här finns möjligheten att vara med och planera våningsplanen.

Planlösning

Markplan är planerad för butiksverksamhet i 300 kvm med entresolplan om 100 kvm. Stora glaspartier ut mot Harpsundsvägen för en bra exponering. Plan 1 och 2 erbjuder vardera 650 kvm av flexibelt utrymme som är idealiskt för lagerhantering eller lättindustriell verksamhet. Med en bärighet på golvet på imponerande 1 ton per kvm och två bilhissar med en kapacitet på 3 ton vardera, är detta en plats där du kan effektivisera din verksamhet och maximera din produktivitet. Denna fastighet är utrustad med modern infrastruktur för att möta dagens krav på effektivitet och teknologi. Den flexibla planlösningen gör det möjligt att anpassa utrymmet efter dina specifika behov och önskemål.

Omgivning

Beläget i Högdalens industriområde erbjuder denna fastighet optimal tillgänglighet för din verksamhet. Med närhet till vägar och kommunikationer är det enkelt att nå och att leverera varor till och från fastigheten, vilket underlättar för din verksamhets logistik och effektivitet.

Kommunikationer

T-bana Högdalen. Det finns också flera busslinjer som trafikerar området. Exempelvis kan du ta buss 172 från centrala Stockholm mot Högdalen.

Ansvarig Mäklare

Susanne Askvall
Susanne Askvall Lokalmäklare - Uthyrare susanne.askvall@bjurfors.se
070-976 91 06