Lagerlokaler i Stockholm, Göteborg & Malmö

Letar du efter lediga lagerlokaler i Göteborg, Stockholm eller Malmö med omnejd? På Bjurfors Näringsliv har vi lång erfarenhet av uthyrning av lagerlokaler för olika behov och ändamål. Vi hjälper dig genom processen så att allt går rätt till. Nedan hittar du objekt som går att hyra just nu. Se även våra industrilokaler och bostadsfastigheter.

Lång erfarenhet inom förmedling av lagerlokaler

För oss är det viktigt att samtliga inblandade parter blir nöjd med processen. Tack vare vår mångåriga erfarenhet analyserar vi vem som är den bästa hyresgästen och är med er genom hela processen.

I 25 år har vi hjälpt intressenter med uthyrning av lagerlokaler. Tack vare vårt breda kontaktnät i kombination med vår 25-åriga erfarenhet är vårt mål att hjälpa er till en väl utförd process där samtliga parter blir nöjda.

Att tänka på när ni söker lagerlokal

De allra flesta som är på jakt efter en lagerlokal har en tydlig bild av hur verksamheten fungerar samt vad som krävs av den nya lokalen. Det är viktigt att vara så förbered som möjligt när man är på söker en ny lagerlokal. Vi hjälper er att identifiera era behov och hitta rätt lokal utefter dessa behov. Nedan har vi samlat ihop en liten punktlista med faktorer som ni kan tänka till kring när ni söker efter en ny lagerlokal.

  • Hur stor yta behöver ni?
  • Vilken takhöjd bör lokalen ha?
  • Hur många dörrar och portar behöver ni? Har ni krav på antal vädertätade portar, markportar, dörrar eller liknande?
  • Behöver lokalen ligga i nära anslutning till en lastkaj?
  • Behöver lokalen vara utrustad med ett kallager eller uppställningsyta i anslutning till lagerlokalen?
  • Vilka krav har ni på läget – är det viktigt med ett läge nära motorvägar eller järnvägsspår?

Välkommen att kontakta oss på Bjurfors Näringsliv om du har några frågor eller funderingar. Vi verkar främst inom Stockholm, Göteborg & Malmö.