Lagerlokaler i Stockholm, Göteborg & Malmö

Leter du efter lediga lagerlokaler i Göteborg, Stockholm & Malmö med omnejd? På Bjurfors Näringsliv har vi lång erfarenhet av både köp- & säljrådgivning av lokaler för olika behov och ändamål.

Är du intresserad av att sälja eller köpa en en lagerlokal? Vi kan hjälpa er genom hela processen om ni är villiga att sälja er lokal. För oss är det viktigt att samtliga inblandade parter blir nöjd med affären. Tack vare vår mångåriga erfarenhet analyserar vi vem som är den bästa köparen och är med er genom hela processen. Bjurfors Näringsliv representerar fastighetsägaren genom hela processen, från första möte till slutförd affär. En djupgående analys utförs och en prissättning sätts baserat på analysen, kompletterat med vår strukturerade försäljningsprocess. Vi kan garantera högsta försäljningspris.

I 25 år har vi hjälpt intressenter med både köp- & säljrådgivning av lagerlokaler. Tack vare vårt breda kontaktnät i kombination med vår 25-åriga erfarenhet är vårt mål att hjälpa er till en väl utförd affär där samtliga parter blir nöjda.

Att tänka på när ni söker lagerlokal

De allra flesta som är på jakt efter en lagerlokal har en tydlig bild av hur verksamheten fungerar samt vad som krävs av den nya lokalen. Det är viktigt att vara så förbered som möjligt när man är på söker en ny lagerlokal. Vi hjälper er att identifiera era behov. Nedan har vi samlat ihop en liten punktlista med faktorer som ni kan tänka till kring när ni söker efter en ny lagerlokal.

  • Hur stor yta behöver ni?
  • Vilken takhöjd bör lokalen ha?
  • Hur många dörrar och portar behöver ni? Har ni krav på antal vädertätade portar, markportar, dörrar eller liknande?
  • Behöver lokalen ligga i nära anslutning till en lastkaj?
  • Behöver lokalen vara utrustad med ett kallager eller uppställningsyta i anslutning till lagerlokalen?
  • Vilka krav har ni på läget, är det viktigt med ett läge nära motorvägar eller järnvägsspår?

Nedan ser ni vårt utbud av lagerlokaler runtom i Sverige.

Välkommen att kontakta oss på Bjurfors Näringsliv om du har några frågor eller funderingar.