108A är den nedre delen med portar.
Upplands Väsby
Lager - Uthyres
Adress:
Almungevägen 108A
Hyra:
1 300 kr/kvm/år
Årshyra:
127 400 kr/år
Bruttoarea:
98 Kvm

Nybyggda verkstadslokaler

Lager/-verkstads lokaler om ca 98 kvm i markplan med en generös takhöjd. Lokalerna har ett mindre entrésolplan för t.ex. kontor eller fikarum med fönster ut mot lagerlokalen. Lager/-verkstads lokalen har en stor markport för lätt in- och urlastning. Det går att koppla ihop 2 st lokaler om så önskas.

Planlösning

Stor markport samt en vanlig entrédörr. Innanför porten finns en öppen yta med 5 m i takhöjd. I den bakre delen finns en wc och omklädningsrum, ovanpå denna del finns ett entresol med kontors-/fikarum. Till entresolplan kommer du via en interntrappa. Lokalen har golvvärme.

Möjlighet finns att koppla ihop 2 st lokaler om du behöver större. Totalt finns 5 lokaler.

Omgivning/Natur

Naturskön omgivning vid Almungevägen ca 400 meter ifrån Torsåkers gård och säteri där det också finns ett trevligt café. Vid Glädjens trafikplats finns lunchrestauranger och diverse blandad service.

Kommunikationer

Med bil tar det ca 10 minuter (5,8 km) ifrån E4:ans avfart 176 Glädjens trafikplats.  Till/från Stockholms city tar det ca 30 minuter med bil. Det finns en busshållplats precis vid infarten av fastigheten med buss 531 och 577 med begränsade tidtabeller. 

Övrigt

Övre delen av byggnaden har helt separata kontorsytor för uthyrning om behov finns. 

Ansvarig Mäklare

Susanne Askvall
Susanne Askvall Lokalmäklare - Uthyrare susanne.askvall@bjurfors.se
070-976 91 06