Fasad
Stockholm
Kontorslokal - Uthyres
Adress:
Viderögatan 5
Hyra:
1 500 kr/kvm/år
Fastighetsskatt:
62 kr/kvm/år
Lokalarea:
575 kvm

Nyrenoverad kontorslokal

Rymliga kontorslokaler längs Viderögatan 5 i Kista, med optimala anslutningar till E4 och E18. Dessa strategiskt belägna kontor erbjuder en flexibel yta om ca 575 kvm, vilket skapar en idealisk arbetsmiljö för ditt företag. Det finns även möjlighet att hyra en mindre del i höglager.

Lokalen genomgår en totalt uppfräschning och kommer stå klar inför inflytt.

Planlösning

Nyrenoverad kontorslokal som erbjuder en modern och inspirerande arbetsmiljö. Lokalen är utformad med fina personalutrymmen och består av både öppna kontorslandskap och enskilda rum, vilket ger möjlighet till både samarbete och koncentrerat arbete.

Det fullt utrustade köket och den rymliga matsalen skapar en trivsam plats för luncher och raster. Med gott om ljusinsläpp och luftiga ytor blir arbetsmiljön både ljus och inbjudande. Dessa öppna ytor är perfekta för företag som värdesätter en modern arbetsmiljö med alla bekvämligheter för sina anställda.

Parkeringsmöjligheter finns i anslutning till fastigheten att hyra, samt ett antal laddplatser.

Rummen 303-304 samt 353 är bokningsbara gemensamt. Cirka 20 pallplatser kan finnas att hyra vid behov. 

 

Omgivning

Kista, beläget i Norrort i Stockholm, erbjuder Kista Galleria med många lunchrestauranger, ett rikt serviceutbud och generösa öppettider. Området är perfekt för sociala aktiviteter och nätverkande, med möjligheter att delta i löpargrupper, spela padel och köra go-kart. För rekreation finns vackra Grönlandsparken och trevliga promenadstråk där du kan ta en ”walk and talk” med kollegor eller gäster.

Kista genomgår en stor stadsutveckling där företags- och bostadsområden knyts ihop för att skapa en levande blandstad dygnet runt. Grönområden, aktivitetsytor och kollektivtrafik utökas, och The Kloud-initiativet främjar tillväxt för människor, företag, konst och vetenskap med aktiviteter och pop-ups runtom i stadsdelen, inklusive Kista Innovation Park.

Övrigt

Kontraktslängd: Förhandlingsbart.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Uthyrning i 2:a hand tillåtet.

Kontakta mäklaren för mer info och visning.

Kommunikationer

Från Kista tar du dig till Stockholms City på 12 minuter med pendeltåg. Området har även bussar, tunnelbana och en planerad tvärbana som förväntas vara klar 2025. Kista ligger nära de stora motorvägarna, och med bil når du Bromma flygplats på 12 minuter och Arlanda flygplats på 20 minuter.

Ansvarig Mäklare

Rico Cigel
Rico Cigel Affärsområdeschef Uthyrning & Företagsförmedling rico.cigel@bjurfors.se
070-782 00 88