Kontorslokaler i Stockholm, Göteborg & Malmö

På Bjurfors Näringsliv har vi under åren samlat på oss mängder med erfarenhet av både köp- & säljrådgivning av kontorslokaler. Vi erbjuder kontorslokaler i Malmö, Göteborg, Stockholm och många andra städer och orter.

Vill du sälja en kontorslokal kan vi hjälpa dig genom hela processen. Vi strävar alltid efter att hela affären går rätt till för samtliga parter som är inblandade. För att samtliga skall bli nöjda analyserar vi vem som är den bästa köparen. Vi har en öppen dialog med våra intressenter och är med som rådgivare processen igenom.

Bjurfors Näringsliv representerar fastighetsägaren genom hela processen. Från att första mötet är avklarat till slutförd affär. Genom vår djupgående analys och prissättning, kompletterat med vår strukturerade försäljningsprocess, kan vi garantera högsta försäljningsprocess.

Tack vare vår 25-åriga erfarenhet av både köp- & säljrådgivning av kontorslokaler samt breda kontaktnät, är vårt mål att hjälpa er till en väl utförd affär samtliga parter emellan.

Tips att tänka på när ni ska leta kontorslokaler

När man söker efter kontorslokaler i Sverige finns det en dela att fundera kring. I denna text tar vi upp flertalet punkter du bör tänka på i syfte att förbereda er för den nya kontorslokalen! Idag blir det alltmer vanligt med aktivitetsbaserade kontorslokaler i form av öppna landskap. En av flera anledningar är att man kan spara in på hyran genom att effektivisera arbetsytan. Detta ställer däremot högre krav på planering och implementering i verksamheten. Nedan har vi samlat ihop några frågeställningar i syfte att hjälpa er hitta rätt kontorslokal i Stockholm, Göteborg, Malmö eller annan stad/ort i Sverige.

  • Vilken storlek önskar ni att kontorslokalen ska ha? Givetvis skiljer sig detta mycket men en fingervisning är ca 8-20 kvm per anställd. Detta beror även om om ni väljer aktivitetsbaserat kontor, öppet landskap eller enskilda kontor.
  • Är ventilationen tillräckligt bra för x antal personer som ska vistas i lokalen?
  • Är önskad kontorslokal anpassningsbar utifall verksamheten utformas i framtiden?
  • Är det en tillräckligt enkel framkomlighet till kontorslokalen för anställda och kunder?
  • Vilka är behoven inom er verksamhet? Hur många separata kontor, konferensrum, arbetsplatser i öppet landskap behövs och så vidare, behöver ni?

Varmt välkommen att kontakta oss på Bjurfors Näringsliv om du önskar mer information.