Lagerfastigheter och Logistikfastigheter till salu

Vi på Bjurfors Näringsliv har lång och bred erfarenhet utav att förmedla lagerfastigheter och logistikfastigheter i Stockholm, Göteborg & Malmö. Vi hjälper er genom hela processen så att allt går rätt till. Här kan du hitta fastigheter för lager och logistik som är till salu just nu.

Inga objekt hittades

Inga matchande objekt kunde hittas. Vänligen gör en ny sökning.

Lång erfarenhet av logistikfastigheter

Vi på Bjurfors har byggt upp en bred kunskap och erfarenhet utav att förmedla logistikfastigheter. Våra huvudmarknader ligger i Stockholm, Göteborg & Malmö, där vi har arbetat in ett starkt fotfäste. Vare sig du ska köpa eller sälja en logistikfastighet kan våra rådgivare ge dig en helhetslösning för hela processen. Söker du lokal eller fastighet för eget bruk, förvaltning eller utveckling så hjlper vi dig med en helhetslösning.

Under 25 år har vi på Bjurfors Näringsliv utvecklat ett brett kontaktnät av bland annat fastighetsbolag, byggaktörer och finansiärer. Med vårt nätverk i grunden får du som söker efter logistikfastigheter en trygg och lönsam helhetslösning.

Väl fungerande logistik börjar med fastigheten

Att ha en fungerande logistikkedja är något som är viktigt för alla företag – stora som små. För att kunna hantera all logistik i ett företag så behöver man ha rätt typ av lokaler. Fastigheten ska fungera för nuvarande verksamhet men man vill samtidigt kunna växa i den utan att behöva göra allt för stora förändringar. Det kan bli en dyr affär. Våra rådgivare kan hjälpa dig med att hitta den optimala fastigheten för just dina ändamål och behov. Våra rådgivare kan branschen utantill och med en lång erfarenhet i ryggen kan de ge dig bästa möjliga råd. Vi är lyhörda och ser till att du hittar rätt fastighet för ditt dina behov.

Att hitta rätt logistik eller lagerfastighet kan vara en utmaning – kontakta oss om du behöver komma igång med att leta din nya lokal!