Mark till salu i Stockholm, Göteborg & Malmö

Är ni intresserade utav att köpa mark att bygga på? Här hittar du mark som är till salu just nu i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi har lång erfarenhet av att förmedla obebyggd mark och vet vad som krävs för en snabb och smidigt affär. Vi ser till att hela processen med att förmedla marken går till på rätt sätt så att alla inblandade parter blir nöjda. Köp mark av oss på Burfors Näringsliv på ett smidigt och professionellt sätt.

Köpa mark för att bygga fastigheter

Att hitta rätt mark innan man påbörjar sitt bygge av fastighet är inte alltid lätt. Det är mycket som ska stämma för att marken ska passa efter alla de behov som ni har. Vi har arbetat med att hitta rätt typ av tomter för fastighetsbyggare i många år. Med vår erfarenhet så har vi lärt oss vad som krävs och vad som funkar när vi förmedlar mark. För att du ska hitta rätt typ av mark att bygga på så hjälper vi dig igenom processen. Det är mycket man ska tänka på innan man köper marken man är intresserad utav.

Vad man ska tänka på innan man köper mark till salu

  • Markförhållanden
    Vad behöver göras med tomten för att du ska kunna uppfylla dina behov? Finns det berg som behöver sprängas och hur ser grundvattennivån ut. Detta är viktiga saker att ta reda på innan man köper marken som är till salu.
  • Väderstreck
    Beroende på vad syftet med tomten är så är det bra att veta vilket väderstreck som passar bäst för dina behov.
  • Vad ska byggas i omgvinignen?
    Vad som byggs eller ska byggas kring marken du är intresserad utav kan spela stor roll. Försöka att ta reda på detta innan du väljer mark.

För att hitta rätt mark för dina behov så finns det fler punkter att ha i åtanke. Kontakta oss på Bjurfors Näringsliv så hjälper vi dig med din affär.