Obebyggd mark i Stockholm, Göteborg & Malmö

Ska ni bygga en fastighet och behöver obebyggd mark att bygga på eller har mark över som ni vill sälja?  Vi har lång erfarenhet utav att förmedla mark i Stockholm, Göteborg & Malmö. Vi ser till att hela processen går rätt till för alla parter så att alla blir nöjda. Nedan kan du hitta mark som är till salu just nu.

Köpa mark för att bygga fastigheter

Att hitta rätt mark innan man påbörjar sitt bygge av fastighet är inte alltid lätt. Det är mycket som ska stämma för att marken ska passa efter vissa behov. Vi har arbetat med att hitta rätt typ av tomter för fastighetsbyggare i många år. Med vår erfarenhet så har vi lärt oss vad som krävs och vad som funkar. För att du ska hitta rätt mark av bygga på så hjälper vi dig igenom processen. Det är mycket man ska tänka på innan man köper marken man är intresserad utav.

Vad man ska tänka på innan man köper mark

  • Markförhållanden
    Vad behövs göras med tomten för att du ska kunna uppfylla dina behov? Finns det berg som behöver sprängas och hur ser grundvattennivån ut. Detta är viktiga saker att ta reda på innan man köper marken.
  • Väderstreck
    Beroende på vad syftet med tomten är så är det bra att veta vilket väderstreck som passar bäst för dina behov.
  • Vad ska byggas i omgvinignen?
    Vad som byggs eller ska byggas kring marken du är intresserad utav kan spela stor roll. Försöka att ta reda på detta innan du väljer mark.

För att hitta rätt mark för dina behov så finns det fler punkter att ha i åtanke. Kontakta oss på Bjurfors Näringsliv så hjälper vi dig med din affär.