Lediga industrilokaler att hyra

På Bjurfors Näringsliv har vi lång erfarenhet av att förmedla uthyrning av industrilokaler i Stockholm, Göteborg & Malmö. Är du intresserad av att hyra ut er nuvarande industrilokal eller hitta en ny lokal att hyra? Vi hjälper er genom processen med att hitta rätt. Här hittar du lediga industrilokaler som är tillgängliga för uthyrning just nu. Vi har även lagerlokaler och kontorsfastigheter över hela Sverige.

För oss är det viktigt att samtliga parter blir nöjda. Tack vare vår långa erfarenhet kan vi analysera vem som är den bästa hyresgästen och är med er genom hela processen. I 25 år har vi hjälpt intressenter med uthyrning av industrilokaler i Stockholm, Göteborg & Malmö. Tack vare vårt breda kontaktnät i kombination med vår erfarenhet kan vi hjälpa dig hitta rätt lokaler.

Hitta lediga lokaler för industri i Stockholm, Göteborg & Malmö

Här kan du hitta industrilokaler som är lediga för uthyrning just nu. Vi på Bjurfors erbjuder industrilokaler i stora delar av Sverige för olika typer av industrier samt behov. Söker du en rymlig, flexibel och fräsch industrilokal så hjälper vi dig hitta bästa möjliga lokal för just eran verksamhet. Varmt välkommen att kontakta oss om du är på jakt efter en verkstadslokaler i Stockholm, Göteborg eller Malmö.

Viktigt att tänka på när du letar lediga industrilokaler

Det finns många olika verksamheter som går under kategorin industri. Beroende på vilken sektor din verksamhet verkar inom så skiljer sig behoven på industrilokalen. Vissa faktorer kan vara mer avgörande för att er verksamhet ska fungera optimalt. Det är därför viktigt att ni identifierar era behov baserat kring tidigare erfarenheter. Nedan har vi samlat ihop en punktlista med faktorer som ni bör tänka över när ni söker lediga lokaler.

  • Hur stor behöver lokalen vara för att passa eran industri.
   Tänk till kring antal anställda, plats och yta för maskiner, lager, samlingsrum, arbetsyta, toaletter, kontor mm.
   Det är bättre att välja en lokal som är något större är de behov man har just nu, så matt man kan växa in i lokalen på sikt.
  • Vilken takhöjd behöver lokalen ha för att verksamheten ska vara säker samtidigt som allt ska få plats.
   Tänk till på just vilka krav eran verksamhet har på takhöjden i lokal.
  • Finns det krav på säkerhet, så som inhägnad yta eller annat som kan påverka valet av lokal?
   Fråga gärna med skyddsombudet eller en extern konsult inom säkerhetsfrågor för att säkerställa att detta blir rätt.
  • Vilka krav har ni på läget? Behöver lokalen ligga nära någon motorväg, järnväg, hamn eller liknande?
   Det är viktigt att både leveranser till och från industrilokalen fungerar smidigt. De anställda ska också kunna ta sig till jobbet, både via kollektivtrafik och med bil.
  • Är verksamheten i behov av en lastkaj?
   Här ska ni tänka på fördelarna och nackdelarna med att ha en lastkaj. Kommer ni ta emot stora varor kan det vara en stor fördel att ha en lastkaj.
  • Hur många portar behöver ni i er lokal?
   Oftast räcker det med en port, men ni måste se till eran verksamhets behov.
  • Hur många omklädningsrum, duschar och toaletter behöver ni?
   Räkna på hur många anställda ni har som är i behov av att duscha och byta om efter och före arbetsdagen. Även här vill man kunna växa in i ett större omklädningsrum.
  • Har ni som företag andra krav på lokalen utifrån miljö- eller säkerhetsaspekter?
   Rådfråga skyddsombudet eller en extern säkerhetskonsult vilka krav och säkerhetsaspekter som gäller för er verksamhet.
  • Har ni krav på ventilation och anpassning av lokalen eller liknande?
   För att ta reda på detta kan det vara bra att rådfråga en expert eller konsult inom ventilation.
  • Behöver lokalen vara utrustad med oljeavskiljare, travers eller kunna förvara brandfarligt gods eller material?

Vi hjälper er hitta rätt industrilokal som är ledig att hyra, anpassad efter just era behov! Vi har lediga industrilokaler i stora delar av Sverige, så som Stockholm, Göteborg & Malmö!