Industrilokaler i Stockholm, Göteborg & Malmö

På Bjurfors Näringsliv har vi lång erfarenhet av både köp- & säljrådgivning av industrilokaler. Är du intresserad av att sälja er nuvarande lokal? Vi kan hjälpa er genom hela processen om ni är villiga att sälja er lokal. För oss är det viktigt att samtliga inblandade parter blir nöjda med affären. Tack vare vår mångåriga erfarenhet, analyserar vi vem som är den bästa köparen och är med er genom hela processen. Bjurfors Näringsliv representerar fastighetsägaren genom hela processen, från första möte till slutförd affär. En djupgående analys utförs och en prissättning sätts baserat på analysen, kompletterat med vår strukturerade försäljningsprocess. Vi kan garantera högsta försäljningspris.

I 25 år har vi hjälpt intressenter med både köp- & säljrådgivning av industrilokaler. Tack vare vårt breda kontaktnät i kombination med vår 25-åriga erfarenhet är vårt mål att hjälpa er till en väl utförd affär där samtliga parter blir nöjda.

Hitta lediga industrilokaler i Malmö

Är du på jakt efter en industrilokal i Malmö som uthyres eller säljes. Vi på Bjurfors erbjuder industrilokaler i Malmö med omnejd för olika typer av industrier samt behov. Söker du en rymlig, flexibel och fräsch industrilokal i Malmö? Eller är en skräddarsydd verkstadslokal något för din verksamhets ändamål? Varmt välkommen att kontakta oss om du är på jakt efter en verkstadslokal eller en industrilokal i Malmö.

Vi erbjuder även lagerlokaler i Malmö, klicka på länken för att läsa mer.

Viktigt att tänka på när vi söker industrilokal?

Det finns många olika verksamhetstyper som går under kategorin industri. Beroende på verksamheten tillverkar, reparerar, producerar eller håller på med någon typ av service, så kan lokalen skilja sig mycket. Vissa faktorer kan vara mer avgörande för att er verksamhet ska fungera optimalt. Det är därför viktigt att ni identifierar era behov baserat kring tidigare erfarenheter. Nedan har vi samlat ihop en punktlista med faktorer som ni bör tänka över när ni söker lediga industrilokaler.

 • Hur stor yta behöver lokalen vara? Tänk till kring antal anställda, plats och yta för maskiner, lager, samlingsrum, arbetsyta, toaletter, kontor mm.
 • Vilken takhöjd behöver lokalen ha för att verksamheten ska vara säker samtidigt som allt ska få plats?
 • Finns det krav på säkerhet, så som inhägnad yta eller annat som kan påverka valet av lokal?
 • Vilka krav har ni på läget? Behöver lokalen ligga nära någon motorväg, järnväg, hamn eller liknande?
 • Är ni i behov av en lastkaj?
 • Hur många portar behöver ni i er lokal?
 • Har ni krav på antal vädertätade portar, markportar eller dylikt?
 • Hur många omklädningsrum, duschar och toaletter behöver ni?
 • Har ni som företag andra krav på lokalen utifrån miljö- eller säkerhetsaspekter?
 • Har ni krav på ventilation och anpassning av lokalen eller liknande?
 • Behöver lokalen vara utrustad med oljeavskiljare, travers eller kunna förvara brandfarligt gods eller material?

Frågorna är många, men det är bara till fördel för Er om man identifierar sina behov tidigt i processen.

Har ni några som helst frågor eller funderingar så är ni varmt välkomna att kontakta oss på Bjurfors Näringsliv. Ni hittar även mer information om industrifastigheter här.